Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black Friday komputer PC

kasztanXman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z okazji nadchodzącego czarnego piątku chcę zakupić sprzęt komputerowy, złożony głównie pod kartę graficzną Radeon RX 580. Chciałbym abyście uwzględnili wszystkie rabaty czarnego piątku.

Budżet na zestaw wynosi 5500zł i ani grosza więcej.

Zestaw mam zamiar zakupić od razu po dostaniu od was optymalnej specyfikacji czyt. w następnym tygodniu zostanie zamówiony.

Komputer ma służyć głównie do gier komputerowych.

W zestawie nie chcę myszek, klawiatur i monitora.

System operacyjny nie musi być w zestawie, zależy od waszych specyfikacji.

Najprawdopodobniej zamierzam podkręcać podzespoły ale nieznacznie, żeby nic nie uległo awarii.

Komputer może być również pod GTX 1060/1070/1080, ale wydaje mi się że RX580 aktualnie ma najlepszy przelicznik cena/jakość.

Części mają być nowe, nie używane.

Z góry dziękuję wszystkim. :)

Opublikowano

Mój monitor to LG W1941S z rozdzielczością 1366x768 ale po świętach kupię jakieś cacko 1920x1080.

A co do składania komputerów myślę że dam radę to zrobić bez większego problemu, już nie raz rozbierałem i składałem od podstaw, ale miałem do czynienia z nieco starszym sprzętem niż ten który mam zamiar kupić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...