Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Wybicie Się Na Serwerach S1-S15

Sodema

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja w 1 miesiąc z użyciem item-shopa mam już taką postać. Oczywiście postać ma 35 lvl . Bodym droperem tak to zrobiłem .

daj spokój :D 1 miesiąc z is-em ... starałeś się ale 1 miech z is em ;d

Opublikowano

Wiadomo na tych najstarszych servach mozna sie dorobic dropiac all KU,KD,malze,perly o TOP'ke nie ma co walczyc o eq nie ma najmniejszego problemu widzialem na monku np: zatruty za 100kk :D a nimfy po 200-300 :D jedynie z skillami jest ciezko bo KU 10x drozsze niz na poczatku serva

+ dla Ciebie

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Z tym IS to przesadziłeś chyba że doładowałeś sobie 5k SM i kupowałeś zwoje na usunięcie złych efektów(coś takiego[chodzi mi tutaj o KU]) i rękawice 2x drop bo wątpię żeby zarobić 5kk,12lvl....i jeszcze żeby wszystkie ku pasowały do twojej klasy postaci...a jeszcze pisząc o zarobieniu 15kk na medalach (na 1/3 serwów medale po 250-350k)...Jednym słowem jest to NIEREALNE

PS:SS też komuś podj***łeś więc poradnik dla mnie na - ....

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Hmm , czysty przypadek ?

Haha po prostu zerżnołeś to z filmiku na YT i liczysz na +?. Hah jeszcze napisałeś że bodym tak to zrobiłeś haha to może daj ss bodego nie postaci KondzioSSJ4.

Widać jestes noobkiem...

f0612c18e7fb4d95a9506d87f7742602.0.gif

http://www.youtube.com/watch?v=P8j8eyFfK8E&feature=related

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

Opublikowano

ile ty na is wydajesz? jak sms kupiesz sm to gz na pewno wydałeś ponad 500zł na pewno bo nie wierze że tylko te zwoje kupiłeś

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Gdybyś napisał że to nie twoje ss byłby +. Ale jak kradniesz ss z dość znanego filmiku to-

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

nie oplaca sie robic dropow na medale na dzien max 20 medali czyli 20x 300k czyli 6kk 6kk na allegro 5 zl max...... a za prad wiecej wyjdzie czyli bez roboty i masz mniejsze koszty nawet -.-

76561198017353072.png
Opublikowano

O kur... ten up to mnie zabił ortografią ;/

Do rzeczy. Widać że nie podobał wam się ;/ Zamknąć

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

O kur... ten up to mnie zabił ortografią ;/

Do rzeczy. Widać że nie podobał wam się ;/ Zamknąć

Ładny, przydatny ale ss skradzione...

To tak jak ja bym teraz zrobił nowy temat twój cały skopiował i napisał by MrSylweX....

f0612c18e7fb4d95a9506d87f7742602.0.gif

http://www.youtube.com/watch?v=P8j8eyFfK8E&feature=related

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

Opublikowano

Powracamy do naszego bodyego 12 lvl . Dropimy dla swojej postaci z 50 ku ( 25 go głównego skilla i 25 do 2 mki .) Powinnyśmy mieć na 35 lvl skille m7-g1 a drugi skill m4-m5. Eq to już sami dobierzecie .

WoW na 35lvl ty sadzisz ze mamy miec skille m7 :D to jest niemozliwe jak zaczynamy gre a do tego nie wiem jak Ty chcesz za 15kk kupic tyle KU jesli Aura chodzi 2-5kk :) Chyba nie pomyslales

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...