Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Wybicie Się Na Serwerach S1-S15

Sodema

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Poradnik powstał w 100% zrobiony przezemnie . Sodeme . Chciałbym wam zaprezentować jak się wybić dowolną klasą postaci z eq +9

Dlaczego wybrałem te serwery ? są starsze i łatwiej o eq. Poradnik tylko do 45 lvla .

Więc zaczynamy . Na początku tworzymy postać wojownika bodyego . Dobijamy nim 12 poziom , robimy przeciętne eq ( +4+5 ) . Idziemy na metiny w m1 .

Powinnyśmy zarobić ok . 5kk . Oczywiście zostawiamy ku ( koło 30 sztuk ) na swoją klase postaci . Po co to później wytłumacze.

Na co przeznaczymy taki fundusz ? Oczywiście na eq na 21 lvl . Zelak +5+6 , pięcio +5+6 tygra +6 pajęcza/gizma +6 . Robimy nową postać zostawiamy w spokoju bodyego ! . Idziemy na medale . Powinnyśmy wydropić 11 sztuk dla siebie , reszta na sprzedaż (ok powinnyśmy mieć 15kk yangu z tego dropu .

Mamy te 15kk . Co robimy ? Otóż już tworzymy swoją postać . Kupujemy eq na 21 lvl między innymi : Na 18 poziom +8+9 , Hełm na 21 +6+7 . Pięcio +7 ,

Srebrna +6 , i buty max pż +500 i naszyj 5% na krytyka . Skille z tych ku co mamy powinny być m4-m5

Powracamy do naszego bodyego 12 lvl . Dropimy dla swojej postaci z 50 ku ( 25 go głównego skilla i 25 do 2 mki .) Powinnyśmy mieć na 35 lvl skille m7-g1 a drugi skill m4-m5. Eq to już sami dobierzecie .

Głównym charem powinnyśmy mieć juz 40 lvl i boja . Ku dropimy do wbicia 2 skilli G1 i optymalnego eq +7+8+9 .

Do nałogowców którzy chcą mieć fms/rib +9 . Nie róbcie tego ! Kupcie se lepiej fms +4+5+6 włóżcie kd potwora +3+4 wystarczy średnie 30% i starczy do 45 lvla .

Myślę że pomogłem liczę na + . I zdjęcie tych 10%

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

fajne! masz plus

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

nie rozumiem

bodym 12 lv dropic ku ?? w jaki sposób??

Chodzisz na wszystkie metki w m1. Dropią ku.

Wg mnie poradnik z leksza głupi. Jak ktoś umie grac to wie, że majac postac 35+ z bojem nie chodzi sie droperem 12 lv na metki tylko tą postacią 35+ na metki w m2. Oprócz ku dropimy sobie jeszcze kd. Na 45 mając te skille w granicach m4-6 (bo nie wierze ze ktos bedzie rok stał w miejscu postacia, a tyle trzeba zeby miec g), expimy sobie na bo, dropimy itemy dla biologa. Po 50 lv jak najszybciej oddajemy pamiątki aby miec 60 dodatkowe obrony. Przy skillach na m6-7 i eq+9 oraz skonczonych pamiątkach idziemy na bossa trudnych małp. Tu się przydaje posiadac nno. Dropimy na bossie medale, ziola, oraz kamienie duchowe i zbroje na 54. Caly dzien stoi w m1 nasz sklepik z owymi itemami. W tydzien mamy 100kk.

Troszke dopisałem. Bo wlasnie na bossie sie swietnie zarabia. Pozdrawiam

Metin2.pl - 86+ lv

Opublikowano

Dobry tut :D. Nawet dobrze można zarobić, ale np. zamiast tym 22 mentalem chodzić na małpy możemy posłać tam Exp-Bota monitorując go co 10 min np.

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

No nawet fajne :)

Tylko ze wbijanie skila na G zajmie ci od 5 do 12 miesięcy ;) Nie idzie tak łatwo :) Uwierz :) Sam teraz robie wszystko wedle swego poradnika i nie idzie ;) Zasadzka juz 4 nie weszła :)

I tylko nie zgodze sie z medalami :) Chyba ze bys wlasnie zostawil exp bota na caly dzien to moze wydropisz ze 20. ;) Ustawiasz zeby bil po grupce poprostu metnalem 21 lv i za caly dzien bedzie ;) dzisiaj wlasnie zrobilem taką postać ;)

Pozdrawiam

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Poradnik nawet, nawet. Były podobne ale ten nawet fajnie opisany. Tyle, że nie wszystko tak ładnie i kolorowo idzie jak tu jest napisane ;P. Ale masz + za chęci.

Opublikowano

Poradnik nawet, nawet. Były podobne ale ten nawet fajnie opisany. Tyle, że nie wszystko tak ładnie i kolorowo idzie jak tu jest napisane ;P. Ale masz + za chęci.

Up o czym ty mowisz?

Bo nie skumalem ^^

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Chlopie To sa niby twoje skille? a nie przypadkiem KondzioSSJ4 Bo jak obejrzec jego filmik to nawet yang sie zgadza :)

http://www.youtube.com/watch?v=0SCLiGB4Jbk

2149k6b.jpg
Opublikowano

Hmm , czysty przypadek ?

nawet ułożenie jest takie samo (tzn kon na 10 yangi zwoje ku itd)

@Topic

cóż wstałem rano i zaczełam dropic :P

10 lv all +9 i expie na mertkach 5 - 25 lv i mam 4xKD (z metków 25) i 32x KU w tym 24 dla szamana :P (z lepszych to :wir 2x tapka zasadzka)

Opublikowano

Poradnik Nawet,nawet łap plusa :)

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Co do tego SS to jak dla mnie to wziales to z tego filmiku.

A tutek nawet nawet....tylko zmien troche kolorystyke :

tzn. Niebieski i czerwony ;)

I bedzie Good :D

Pozdrawiam.

Masz + :)

1306263410-U198706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...