Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

strefarozmow.pl - Łączymy ludzi!

Goku Black

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma licencji HPL tylko AAL ;)

Co do Anty DDoSa to bym się nie zgodził bo jest 21 wiek i wszystko jest możliwe, wychodzą nowe metody które pięknie wchodzą :)

Prezentacja serwera zrobiona na odwal się, widać że komuś się nie chciało robić tego.

Serwer również wyglada przeciętnie.

Narazie netural, zobaczymy jak będzie dalej. 

Powodzenia w rozwoju serwera.

Opublikowano
18 minut temu, xɘrtiz napisał:

Co do Anty DDoSa to bym się nie zgodził bo jest 21 wiek i wszystko jest możliwe, wychodzą nowe metody które pięknie wchodzą :)

Prezentacja serwera zrobiona na odwal się, widać że komuś się nie chciało robić tego.

prezentacja na odwal się XDD proszę Cię, pokaż inny serwer przy którym jego prezetancja dorównuje chociaż tej tu ;) Owszem, jest licencja HPL. Tylko jebani polacy nie rozróżniają HPL a AAL. ;) Wejdź na serwer i zerknij w licke.

500661481414534336505.png

@336505

Opublikowano
1 godzinę temu, xɘrtiz napisał:

46 minut temu, Goku Black napisał:

prezentacja na odwal się XDD proszę Cię, pokaż inny serwer przy którym jego prezetancja dorównuje chociaż tej tu ;) Owszem, jest licencja HPL. Tylko jebani polacy nie rozróżniają HPL a AAL. ;) Wejdź na serwer i zerknij w licke.

Śmiechłem... troszeczkę :)

A teraz mi pokaż na stronie teamspeak.com gdzie jest licencja HPL i jak ją zakupić? Nie oznacza to, że jest taka licencja i można ją gdzieś kupić. To i wyłącznie oznacza, że serwer posiada licencję i wiadomo, że to licencja Annual Activation Licenses. (Polecam użyć jakiegokolwiek tłumacza: licencja dostawcy hosta).

"Tylko jebani polacy nie rozróżniają HPL a AAL."

Teraz mi powiedz, czym się różni licencja HPL od AAL?

Opublikowano
18 godzin temu, Goku Black napisał:

Nie umiesz znieść złej opinii i nie przyznasz mi racji co do prezentacji? Ajaj typowe cebulactwo.

A ty nie jesteś polakiem? Napisałem że nie ma takiego czegoś jak HPL bo nie ma, istnieje tylko AAL, a jak piszecie Host Provider License to w pełnej wersji bo ta nazwa nie ma skrótu tyle w temacie.

Nie polecam teraz tym bardziej serwera, widać że gówno serwerek.

Opublikowano
15 godzin temu, Goku Black napisał:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Samo spamienie "XD" świadczy o właścicielu że jest upośledzony umysłowo.

15 godzin temu, zdzichu13221 napisał:

xɘrtiz Drogi kolego po czym wnioskujesz ze owy serwer to gówno byłeś na nim ? rozmawiałeś ?

nie oceniaj jeśli nie znasz. Polecam ładny przejrzysty i prosty 

Byłem i proszę weź te pogrubienie bo wali w oczy ;)

Serwer nie wyróżnia się na tle innych serwerów, nikt nie tworzy niczego innego więc mogę nie polecić ;)

Każdy ma prawo do własnej opinii.

Opublikowano
6 godzin temu, Goku Black napisał:

ref

Nie dawaj @ref, od tego jest przycisk odśwież.

Opublikowano
5 godzin temu, xɘrtiz napisał:

Nie dawaj @ref, od tego jest przycisk odśwież.

Nie ma co udzielać się w tym temacie, tylko stracisz czas na niego.. Właściciel to jakiś polak cebulak i nie umie przyjąć negatywnej opinii na klate.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...