Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][VPS] Aincrad

xCGB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5. Zapowiedź obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

Dodaj screeny weryfikacyjne, czas do 18.

Opublikowano
Przed chwilą, Aive napisał:

5. Zapowiedź obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

Dodaj screeny weryfikacyjne, czas do 18.

Wszystko było uzupełnione tylko przez te lagi na forum 2x dodała się zapowiedź ... 1 edytowałem aby było w niej wszystko to przeniosłeś do kosza a złą zostawiłeś Brawo Ty... Dodane SS

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano
25 minut temu, xCGB napisał:

Wszystko było uzupełnione tylko przez te lagi na forum 2x dodała się zapowiedź ... 1 edytowałem aby było w niej wszystko to przeniosłeś do kosza a złą zostawiłeś Brawo Ty... Dodane SS

Do kosza przenosi się temat, który został dodany później, więc zostawiłam "dobrą" zapowiedź. Screeny nadal są niepoprawne -  z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

21 minut temu, xCGB napisał:

Data i godzina jest widoczna na ss ;) z prawej strony pod mini mapą.

Nie "z widoczną datą i godziną", a z napisem. Jest tam dosyć wyraźnie napisane. ;) Tutaj już mogą takie zostać, ale do prezentacji prosiłabym jednak o takie screeny, jakich wymaga regulamin.

Opublikowano
Przed chwilą, Aive napisał:

Do kosza przenosi się temat, który został dodany później, więc zostawiłam "dobrą" zapowiedź. Screeny nadal są niepoprawne -  z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

Data i godzina jest widoczna na ss ;) z prawej strony pod mini mapą.

BornBePRO.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, Evil Smile napisał:

a to nie ty przypadkiem będziesz miał problem z policją za kradzież grafiki i usiłowanie sprzedaży?

Pliki też ukradłeś? xD 

http://scr.hu/0e04n/a1md6

No były małe zadymy z tamtymi sponsorami :D Oszukali mnie na hajs i podali passy do maszyn nie odpowiedniej osobie bez mojej wiedzy która usunęła serwer Zyrios a obiecywali mi że chodźby 1 gracz będzie to serwer będzie stał .... Dlatego tym razem z nikim nie wchodzę współpracę. Co do grafiki dostałem ją do projektu, grafikę chciałem sprzedać ale przemyślałem to i korzystam z jej elementów a nie z całej grafiki ;) wszystkie elementy można znaleźć w google.pl więc nie łamie żadnego prawa :D

Co do plików są one ogólnodostępne na zagranicznych forach?

BornBePRO.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, xCGB napisał:

No były małe zadymy z tamtymi sponsorami :D Oszukali mnie na hajs i podali passy do maszyn nie odpowiedniej osobie bez mojej wiedzy która usunęła serwer Zyrios a obiecywali mi że chodźby 1 gracz będzie to serwer będzie stał .... Dlatego tym razem z nikim nie wchodzę współpracę. Co do grafiki dostałem ją do projektu, grafikę chciałem sprzedać ale przemyślałem to i korzystam z jej elementów a nie z całej grafiki ;) wszystkie elementy można znaleźć w google.pl więc nie łamie żadnego prawa :D

Małe? Człowieku, ty perfidnie im podyebałeś grafikę + nazwę xD 

Nie dostałeś jej do projektu, bo to nie Ty za nią płaciłeś, a dostałeś psd tylko do wykorzystania NA ICH serwer. Nie przemyślałeś, tylko masz syf na pałach xD Przecież to nie pierwsza Twoja kradzież xD 

I akurat to skleiłeś w identyczną całość tak jak Mariusz miał? xD Z kogo robisz debila?

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Małe? Człowieku, ty perfidnie im podyebałeś grafikę + nazwę xD 

Nie dostałeś jej do projektu, bo to nie Ty za nią płaciłeś, a dostałeś psd tylko do wykorzystania NA ICH serwer. Nie przemyślałeś, tylko masz syf na pałach xD Przecież to nie pierwsza Twoja kradzież xD 

I akurat to skleiłeś w identyczną całość tak jak Mariusz miał? xD Z kogo robisz debila?

Na jaki ich serwer? Skoro oni nic nie robili serwer należał i należy do mnie. Nie pierwsza kradzież? hahaha żadnej kradzieży nie było wszystko otrzymałem dobrowolnie nikogo do niczego nie zmuszałem ani nie namawiałem również nie włamałem się im na kompa ;) więc gdzie tu kradzież? Chcesz pogadać to zapraszam na ts ^^ a nie spamujesz mi w temacie.

BornBePRO.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, xCGB napisał:

Na jaki ich serwer? Skoro oni nic nie robili serwer należał i należy do mnie. Nie pierwsza kradzież? hahaha żadnej kradzieży nie było wszystko otrzymałem dobrowolnie nikogo do niczego nie zmuszałem ani nie namawiałem również nie włamałem się im na kompa ;) więc gdzie tu kradzież? Chcesz pogadać to zapraszam na ts ^^ a nie spamujesz mi w temacie.

Nie ma mnie kotenieńku w domu. Dziwne, bo LA twierdzi coś innego. 

Nie otrzymałeś tego dobrowolnie na własność. Grafika jest wciąż własnością LA i Kasi (płatnika), to, że ją "dostałeś" do projektu, zresztą nie swojego, nie upoważnia Cię do wykorzystywania jej bądź sprzedaży. 

Opublikowano

Nie ma mnie kotenieńku w domu. Dziwne, bo LA twierdzi coś innego. 

Nie otrzymałeś tego dobrowolnie na własność. Grafika jest wciąż własnością LA i Kasi (płatnika), to, że ją "dostałeś" do projektu, zresztą nie swojego, nie upoważnia Cię do wykorzystywania jej bądź sprzedaży. 

ależ ja jej nie wykorzystuje ;) wykorzystałem elementy grafiki które można uzyskać z google.pl i nic więcej ^^

BornBePRO.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, xCGB napisał:

ależ ja jej nie wykorzystuje ;) wykorzystałem elementy grafiki które można uzyskać z google.pl i nic więcej ^^

Wcale xD mając psd akurat kleiłeś to sam xD 

Mnie to tam lotto. Ale jak na moje oko powinieneś wylecieć z tym śmiesznym projektem w kosmos. 

Chętnie poświadczę dowodami w Twojej sprawie. Nie ma za co, eldoka

Opublikowano

Widzisz tak wyszło ^^ no dzięki, cześć

BornBePRO.jpg

Opublikowano
13 minut temu, xCGB napisał:

Ale to nie jest wytłumaczenie czemu ciągle pizgasz chujowe gotowce...

Opublikowano

Tego nie ukrywam pliki są robione na plikach netmetina jest to napisane w zapowiedzi ^^ Dlaczego? Dlatego że netmetin był bardzo fajnym serwerem i na vps idealnie się nadaje aby wpaść i się pobawić ^^

BornBePRO.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, xCGB napisał:

Tego nie ukrywam pliki są robione na plikach netmetina jest to napisane w zapowiedzi ^^ Dlaczego? Dlatego że netmetin był bardzo fajnym serwerem i na vps idealnie się nadaje aby wpaść i się pobawić ^^

A nie pomyślałeś że jak raz ci gotowiec nie wychodzi to rób od zera?

Jakoś ja po ostatnim niewypale potrafiłem wyciągnąć wnioski z tego...

Opublikowano

nie polecam tego mózgo-zjeba... PS. Czekam na start... bo widzę,ze się nie nauczyłeś... tej strony się nie używa :)

ps. nie miałem dostępu do żadnych maszyn, ponieważ passy były zmienione do wszystkiego :sex:

Opublikowano
Przed chwilą, TonyBletek napisał:

A nie pomyślałeś że jak raz ci gotowiec nie wychodzi to rób od zera?

Jakoś ja po ostatnim niewypale potrafiłem wyciągnąć wnioski z tego...

No mój drugi serwer dopiero? a piszesz jakbym miał ich setki

Przed chwilą, Aneviq napisał:

nie polecam tego mózgo-zjeba... PS. Czekam na start... bo widzę,ze się nie nauczyłeś... tej strony się nie używa :)

ps. nie miałem dostępu do żadnych maszyn, ponieważ passy były zmienione do wszystkiego :sex:

i to pisze osoba która chciała mi płacić za to żebym src kompilował bo sam nie umie ^^ pozdro

BornBePRO.jpg

• Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...