Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Technika-Programisty - Projekt serwera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, najpierw wspomnę parę rzeczy o projekcie a potem przejdę do konkretów :D 

O projekcie:

Tryb: Surival+Gildie(nie jest to easyhc gdzie itemami sie "rzyga" a TNT ma sie od groma)

Wersja: 1.12.2 - (Przywrocony caly system PVP z 1.7)

Zamysł tego projektu/serwera  powstał w 2015 roku. Domena została zarejestrowana, logotyp został kupiony razem z wszelakimi bannerami.

Wszystko toczyło się bardzo powoli, brak technika - wszystko na mojej głowie.

Przez ten tok wydarzeń porzuciłem projekt lecz opłacałem domenę z myślą "może kiedyś.."

Po dwóch latach wracam z pełnym powerem aby dokończyć ten projekt :P

Na razie wszystko jest gotowe w 80%, biomy robione przez moją osobę, layout do strony(jeszcze nie zakodzony), pluginy pisane na zamówienie u programistów oferujących  swoje usługi na tym forum (w tym @mikigal) oraz spawn/mape jak kto woli robiony również przeze mnie. 

Zadacie sobie pewnie pytanie. "Po co ci Technik-Programista skoro masz wszystko gotowe w 80%?". Technik-Programista nie odpowiada tylko za pisanie pluginów bądź dopisywanie różnych dodatków i innowacji ale odpowiada także za szereg zabezpieczeń które uchronią serwer dedykowany przed masą ataków DDoS, próbami włamań i.t.d.

O cheaterach/paczce:

Cheaterzy na moim serwerze nie znajdą ani pół kratki miejsca :) Posiadam partnerstwo z powstającą paczką antycheat na wersje 1.8-1.11.2. Paczka na wersje 1.8.8 jest kończona - zostało udoskonalić zabezpieczenia tak aby

gra była fair-play w 100%. Paczka będzie posiadać m.i.n. modyfikacje Rei's Minimap, Optifine, Keystrokes. Myślę że wydanie tej paczki nastąpi w przeciągu max. 1-2miesięcy.

Oferuję:

Technik-Programista - 40% z przychodów z tzw. "edycji" lub też stałe wynagrodzenie miesięczne

Serwer dedykowany:

Intel Core i7

32GB RAM DDR3

SSD: 2x120GB

Łącze: 500Mbit

Rozszerzona ochrona AntyDDoS

Oczekuję:

Technik-Programista - Znajomość BukkitAPI, BungeeCordAPI, Umiejętność administrowania serwerami Linux.

Kontakt:

Discord: bentsu#5048

Wiadomość prywatna na forum

@Biter.Możesz zatwierdzić temat? Dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...