Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawiąże współpracę z profesjonalistami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem graczem Metina od 2008 roku. Chciałbym zgromadzić grono profesjonalistów, dla których postawienie oraz prowadzenie serwera to nie jest żadna nowość. Pragnę stworzyć serwer medium, który stałby się jednym z najbardziej rozpoznawalnych prywatnych serwerów w Polsce, który funkocjonawałby przez lata! Głownym założeniem takiego projektu jest chęć dobrej zabawy oraz dobrego zarobku. Członkowie mojego teamu musieliby całkowicie poświęcić się zadaniu oraz zrezygnować z innych projektów w których uczestniczą. Kwestia wynagrodzenia każdego członka teamu jest sprawą otwartą (prawdopodobnie byłby to % sumy dochodów z serwera). To tak w wielkim skrócie, osoby zainteresowane proszę o wiadomośc priv lub kontakt poprzez gg: 10059438, dzięki i pozdrawiam! :11_blush:

Jeśli pomogłem to postaw plusa

;)

Opublikowano

Kogo dokładnie szukasz i jako kto się oferujesz?

Uzupełnij temat, czas do 12:00.

---

Od siebie powiem Ci, że żaden "profesjonalista" (o ile w PL takich mamy) nie pracuje na piękne oczy. Chcesz, aby ktoś porzucił swoje projekty, oraz poświęcił się tylko twojemu. Oferujesz mu za to jedynie przerośnięte ambicje i wyimaginowany procent z IS, gdzie tak na dobrą sprawę nikt nie wie czy serwer w ogóle wystartuje, nie wspominając o sensownym zarobku. Coś tutaj nie gra, nieprawda?

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Oferuję się jako sponsor przedsięwzięcia oraz pomysłodawca serwera, a oczekuję każdego kto się przyda przy tworzeniu oraz prowadzeniu serwera

;)

Opublikowano

Jeśli potrzebujesz mapera mogę takowym zostać, lecz nie pracuje na % z IS'u bo zazwyczaj to słabo wychodzi ;) Co do tematu to tak jak kolega wyżej napisał nikt nie będzie pracował na procent który kiedyś otrzyma oczywiście jak w ogóle będzie z czego ten procent dostać :P 

Opublikowano
17 godzin temu, Czakers napisał:

Głownym założeniem takiego projektu jest chęć dobrej zabawy oraz dobrego zarobku.

Te zdanie mnie rozbraja troszku. Oferta pisana na kolanie, jako "profesjonalista" powinieneś podejść profesjonalnie do sprawy.

Raczej nikt na tyle jeleniem nie jest by coś robić za darmo dla trolla bo na takiego ta oferta wygląda (sugeruje się wszystkim, choćby "pomogłem daj plusa") :)

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Amatorom Twojego pokroju, który nie umie czytać ze zrozumieniem zdecydowanie dziękujemy :) Szczegóły są na priv, a skoro oceniasz po podpisie, który był ustawiony w 2010r. widać jaki z Ciebie "profesjonalista" :) Nie zamierzam pisać szczegółow na forum, aby każdy mógł ukraść pomysł, troszkę wysiłku trollku ;)

;)

Opublikowano

Napisałem prawdopodobnie, może być to również z góry ustalone wynagrodzenie, zapraszam na gg wszystko jest do dogadania :)

;)

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...