Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem do premium

Endyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam takie problem. Poprosiłem kolegę żeby mi pomógł z jedną rzeczą podałem mu pasy i bylo wszystko okej pomógł ale to nie ważne, po chwili natychmiastowo zmieniłem hasło i właśnie w tym problem że go nie pamiętam... Jak wpisuje swój email o reset hasła to nic mi nie przychodzi i właśnie w tym rzecz? Da się coś jeszcze zrobić proszę o pomoc...

Opublikowano
3 godziny temu, Endyy napisał:

Siema mam takie problem. Poprosiłem kolegę żeby mi pomógł z jedną rzeczą podałem mu pasy i bylo wszystko okej pomógł ale to nie ważne, po chwili natychmiastowo zmieniłem hasło i właśnie w tym problem że go nie pamiętam... Jak wpisuje swój email o reset hasła to nic mi nie przychodzi i właśnie w tym rzecz? Da się coś jeszcze zrobić proszę o pomoc...

Wyślij zgłoszenie do supportu, podając id zakupu i więcej informacji (Te które były w emailu po zakupie "premki"), i czekaj aż ci odpiszą z nowym hasłem.

Opublikowano

Mojang z automatu zatwierdza każdą prośbę o zmianę hasła w tym myk, że jeśli podajesz błędny email bądź nick po prostu owe powtwierdzenie Ci na nie nie przyjdzie musisz sprawdzić czy podajesz dobry email.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...