Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash clijenta i kompa

fishkill1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. witam posiagam orginalną wersje hurtworld na steam po odpaleniu gry gdy wybieram server ładuje się i w pewnym momencie crashuje mi clijenta oraz komputer zacina tak że trzeba zresetować kompa dodam że w inne gry które mają większe wymagania gram bez problemu a tu takie coś -procesor i5 4210m grafika radeon r5 230m 1gb 4gb ramu system 8,1 w czym może być problem
Opublikowano

Hmm. Zaktualizuj wszystkie sterowniki. Skasuj i zainstaluj jeszcze raz hw. Ja w takich problemach zawsze robię reinstall systemu bo trwa krócej niż znalezienie problemu. Tak więc zrób tę 1 rzeczy i napisz czy pomoglo. 

Opublikowano
1 godzinę temu, _Piotr_ napisał:

Hmm. Zaktualizuj wszystkie sterowniki. Skasuj i zainstaluj jeszcze raz hw. Ja w takich problemach zawsze robię reinstall systemu bo trwa krócej niż znalezienie problemu. Tak więc zrób tę 1 rzeczy i napisz czy pomoglo. 

format strzelony :D 2 wersje hw sciagałem nawet ns i to samo :(

Opublikowano

Ile bitów masz? 32 czy 64?
Bo HW jest przystosowany jedynie pod 64bitowe systemy.
Dodatkowo powiedz czy Ci to się dzieje na każdym serwerze czy może na jakimś wybranym.

Opublikowano
17 godzin temu, _Piotr_ napisał:

Ile bitów masz? 32 czy 64?
Bo HW jest przystosowany jedynie pod 64bitowe systemy.
Dodatkowo powiedz czy Ci to się dzieje na każdym serwerze czy może na jakimś wybranym.

64 bity dzieje się na każdym servie :( 

Opublikowano

Sprawdź spójność plików.

Może też próbujesz wejść na serwer v2 a wchodzisz ze zwykłego clienta lub odwrotnie ;)

Jak nie to, to już brakuje mi pomysłów. Na starym PC mi działa gdzie nie spełniam minimalnych wymagań sprzętowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...