Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niewidzialność?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam rozkminę ;) A więc tak dodając na tsa bota z vps np taki mbot siedzi sobie na kanale i jest niewidzialny tzn jest użytkownikiem query czy jak to się zwie i go nie widać bez odpowiedniej permissi. I teraz pojawia się pytanie. Czy mogę sobie jakoś dodać permissie która mianuje mnie takim query użytkownikiem? Żebym normalnie mógł chodzić po kanałach "niewidoczny" i słuchać co się dzieje.

Opublikowano

A dałoby się zalogować tak od strony klienta powiedzmy. Nie wiem jak to wytłumaczyć heh. W sensie, żebym ja na moim pc się zalogował na konto query i mógł wchodzić na kanały? Czy to tylko poprzez skrypty na vps można?

Opublikowano

No nie do końca o to chodziło ;) Normalnie z klienta teamspaka się zalogować ewentualnie może da się nadać taką rangę query, żeby tylko osoby z permissią która umożliwia zobaczenie użytkowników query mogła mnie zobaczyć

Opublikowano

Sam mam taie 2 boty które są niewidzialne , jak chcesz je widzieć to po prostu w zakładce dodaj do zakładek masz pokaż klientów serwerquery i bedziesz widział jak to zaznaczysz :) ja mam 2 umieszczone na lini ts nikt ich nie widzi chyba ze w zakładce sobie zaznaczy to żeby były widoczne :)

Opublikowano
6 godzin temu, Szeeski napisał:

Sam mam taie 2 boty które są niewidzialne , jak chcesz je widzieć to po prostu w zakładce dodaj do zakładek masz pokaż klientów serwerquery i bedziesz widział jak to zaznaczysz :) ja mam 2 umieszczone na lini ts nikt ich nie widzi chyba ze w zakładce sobie zaznaczy to żeby były widoczne :)

Nie zrozumiałeś pytania. Nie chodzi o to że chce widzieć boty, on sam chce być niewidoczny.

(')(.)(;)

Opublikowano

Niewidzialny być nie możesz, ale jak chcesz być administratotem Incognito to się tak da. Robisz nową tożsamość i ustawiasz sobie permisje klienta. Zawsze coś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...