Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet-Pilne

Avicci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem nawet czy pisze ten post w dobrym dziale, jeśli nie proszę o przeniesienie.
Właśnie kończy mi się umowa z firmą Orange, u których posiadałem internet kablowy. Działał on bardzo słabo w umowie zaledwie 10mbp/s max a na żywo wiadomo.
Kompletnie nie znam się na nowych dostawcach, z tego co wiem światłowodów u mnie nie ma, a syn grając w gry, czy nawet ja sam czasem pogrywając jesteśmy z niego niezadowoleni. Do pracy również jest okropny.
I tu pojawia się moje pytanie, mam zamiar podpisać kolejną umowę bo co mam zrobić innego, ale nie chce popełnić wielkiego błędu więc może ktoś stąd zna się na tym i napisałby jaki najlepszy internet jestem w stanie załatwić sobie w mojej miejscowości? Miejscowość w ss'ie na dole(miasto Żywiec), prosze o pomoc. + Czy można znać model routera jaki opłaca się kupić do tego internetu?SHU_ZpGVnP.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...