Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacje o grze

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy już ruszyła oficjalna gra ? Chciałbym sobie pograć,bo widziałem pare gameplayów i wygląda na fajną gierkę podobną (chociaż trochę do diablo) Jak wygląda sytuacja w tej grze ? Gracze są  potrzebni czy można uzyskać wszystko samemu od npc i questów, prosze o wyrozumiałość i podpowiedzi, bo nie grałem w mu online 

Opublikowano

Teraz jest Open beta, ale resetu już nie będzie więc wszystko ci przechodzi do oficjalnego startu. Do max lvla robisz wszystkie questy samemu a potem możesz szukać ludzi na kanałach różnych. Nie trudno jest znaleźć party, jest też dużo polskich gildi

Pozdrawiam.

Opublikowano

Gram łuczniczką,ale nie wiem za bardzo jak re rozwijać i jakie skille mieć na pasku ustawione, bo już jeden mi się nie mieści, wiem,że jest więcej tych pasków,ale nie można zmieniać kiedy skill jest na cd więc lipa. Podpowie ktoś ?

Opublikowano

1 godzinę temu, Ni0sz3K napisał:

Gram łuczniczką,ale nie wiem za bardzo jak re rozwijać i jakie skille mieć na pasku ustawione, bo już jeden mi się nie mieści, wiem,że jest więcej tych pasków,ale nie można zmieniać kiedy skill jest na cd więc lipa. Podpowie ktoś ?

ja lece na takim buildzie https://imgur.com/oYxLOlU i na jamie na m5 krece na luzie 100kk dmg mam tylko 114k mocy

w soul dalem 60 atak i teraz daje w hp do 30 (aktualnie11) zeby miec 3% od zadanego dmg

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano
34 minuty temu, PPaN napisał:

ja lece na takim buildzie https://imgur.com/oYxLOlU i na jamie na m5 krece na luzie 100kk dmg mam tylko 114k mocy

w soul dalem 60 atak i teraz daje w hp do 30 (aktualnie11) zeby miec 3% od zadanego dmg

Dobrze widzę,że grasz łukiem a nie kuszą ?

Nie rozumiem zwrotu '' i na jamie na m5 kręce 100kk dmg'' A statystyki prócz ataku i hp nie dawałeś nic ? 

Opublikowano

gram kusza luk ssie 

Jama koszmarow m5 czyli poziom mistyczny na 5 lvl nie mam tylko 71pkt 60 w sile i 11 w hp

35 minut temu, Ni0sz3K napisał:

Dobrze widzę,że grasz łukiem a nie kuszą ?

Nie rozumiem zwrotu '' i na jamie na m5 kręce 100kk dmg'' A statystyki prócz ataku i hp nie dawałeś nic ? 

Opublikowano
41 minut temu, PPaN napisał:

gram kusza luk ssie 

Jama koszmarow m5 czyli poziom mistyczny na 5 lvl nie mam tylko 71pkt 60 w sile i 11 w hp

To,że łucznik ssie jest Twoją opinią czy po prostu jest faktycznie słabszy na tle innych klas ? Parę pytań;

Który lvl jest maksymalny?

Czy umiejętności takie jak więcej pd/złota/szansa na znalezienie dobrych przedmiotów itp są w ogóle warte maksowania ? 

Mag wojenny(tak się nazywa?) jest mocny ?

Opublikowano

3 godziny temu, Ni0sz3K napisał:

To,że łucznik ssie jest Twoją opinią czy po prostu jest faktycznie słabszy na tle innych klas ? Parę pytań;

Który lvl jest maksymalny?

Czy umiejętności takie jak więcej pd/złota/szansa na znalezienie dobrych przedmiotów itp są w ogóle warte maksowania ? 

Mag wojenny(tak się nazywa?) jest mocny ?

lucznik jak dla mnie jest tutaj najlepsza postacia chodzi mi o to ze na luku jest do dupy kusze sa lepsze bo mozesz jednak wsadzic w 2 bronie klejnoty czy kamienie a nie tylko w 1 i masz szybszy atak 

max lvl jest 65(bedzie update kiedys bo sa 3 lokacje jeszcze zablokowane) a lvl soul jest max 500

co do wymienionych umiejetnosci mysle ze tylko szansa na lepszy przedmiot ma sens ale na pewno nie na poczatku gry 

co do maga to nw co napisac 

w kazdym razie jest jeszcze za wczesnie zeby porownywac klasy na pewno mag jest lepszy w dps a lucznik w dmg(chociaz lucznik tez ma calkiem mocne obszarowki)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...