Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Privy - warto zagrać?

Ememenss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak mnie ochota naszła, ale jak pomyślę, że zawsze się wydaje trochę hajsu, poświęca się czas, a te serwery nie stoją długo to mi się odechciewa. Jest jakiś priv medium, hard albo medium-hard, który stoi długo, jest stabilny i ma wielu graczy? Myślałem o classicmt2, ale jak to ma postać 3 miesiące to odpuszczę..

• Aive zmienił(a) tytuł na Privy - warto zagrać?
Opublikowano

Czy warto? Nie powiedziałabym. Nie masz żadnej gwarancji na stabilność serwera, nawet jeśli coś jest dobre i stoi rok, może w końcu upaść. Jeśli chcesz coś w tej grze "osiągnąć" i mieć pewność, że nie zniknie, polecałabym grę na jakimkolwiek serwerze oficjalnym. Może wymaga to więcej czasu, ale przynajmniej później można to spieniężyć i ma najmniejsze szanse na upadek.

Opublikowano
4 minuty temu, Aive napisał:

Czy warto? Nie powiedziałabym. Nie masz żadnej gwarancji na stabilność serwera, nawet jeśli coś jest dobre i stoi rok, może w końcu upaść. Jeśli chcesz coś w tej grze "osiągnąć" i mieć pewność, że nie zniknie, polecałabym grę na jakimkolwiek serwerze oficjalnym. Może wymaga to więcej czasu, ale przynajmniej później można to spieniężyć i ma najmniejsze szanse na upadek.

Na officialu bym chyba zaczął tylko jakby akurat otwierali nowy serwer ;p. Po czasie/latach podejrzewam, że ceny są takie, że w chuj ciężko zacząć nowemu graczowi. Ostatni raz grałem na PL jak Astral wyszedł, czyli piąty serwer w historii metina xD.

12 minut temu, x3PaiiNx napisał:

Vesteris jak nie grałeś.

Stoi dalej? Może spróbuję. Dużo osób gra?

Opublikowano
1 minutę temu, Ememenss napisał:

Na officialu bym chyba zaczął tylko jakby akurat otwierali nowy serwer ;p. Po czasie/latach podejrzewam, że ceny są takie, że w chuj ciężko zacząć nowemu graczowi. Ostatni raz grałem na PL jak Astral wyszedł, czyli piąty serwer w historii metina xD.

Mylisz się, dodali tyle udogodnień dla nowych graczy, że da się coś ogarnąć jeśli się chce. Poza tym całkiem niedawno wyszedł nowy serwer - Tasmania, wystartował bodajże w maju.

Opublikowano
2 minuty temu, Aive napisał:

Mylisz się, dodali tyle udogodnień dla nowych graczy, że da się coś ogarnąć jeśli się chce. Poza tym całkiem niedawno wyszedł nowy serwer - Tasmania, wystartował bodajże w maju.

A startuje jakiś nowy? Ile tych serwerów ma M2PL? 30?

Opublikowano
Przed chwilą, Ememenss napisał:

A startuje jakiś nowy? Ile tych serwerów ma M2PL? 30?

Dopiero co ruszyła Tasmania, więc nie sądzę - z resztą nic o tym nie słychać, prędzej odbędzie się fuzja starszych serwerów. Serwerów jest aktualnie 8.

Opublikowano
1 godzinę temu, Aive napisał:

Dopiero co ruszyła Tasmania, więc nie sądzę - z resztą nic o tym nie słychać, prędzej odbędzie się fuzja starszych serwerów. Serwerów jest aktualnie 8.

Od PL odepchnął mnie IS... 40zł za 2x zmiankę albo jedno wzmocnienie mnie odpycha xD.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...