Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona][Kupię][Przetarg]Grafiki dla "Services-Reyaver"

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bez zbędnego pieprzenia. Rozpoczynam "przetarg" mający na celu wyłonienie osoby, która wykona dla mnie kilka grafik.

Od strony giełdowej jest to temat typu "Kupię".

Potrzebuję:

1. Przezroczyste logo na stronę w wymiarach najlepiej 500p500px przedstawiające Feniksa.
  2. Avatar na fora o wymiarach najlepiej 250x250px (na pewno nie mniejszy niż 200x200px) lżejszy niż 50mb (ustawię go nie tylko na MPC, będę go wykorzystywał na wszystkich forach, na których będę miał konto, niektóre fora nie zmieniają domyślnych ustawień, a te pozwalają na avatar maksymalnie o takiej wadze - tak gwoli wyjaśnień). Kombinacja nicku, loga etc.
  3. Tło na stronę w formacie 4k w "formacie" 8-bit nawiązujące do logo. Tło będzie zapętlone w osi X i będzie się przesuwało, chcę uzyskać mniej więcej taki efekt: https://html5up.net/aerial. Długość animacji itd. zostawiam w guście autora, nie musi idealnie komponować z logo ("o, logo feniks to tło damy jakieś płomienie albo niebo").

A i takie małe info na koniec. Nie spodziewajcie się jakiejś "sławy": Nigdzie, ani w profilu tutaj na MPC, ani na tej stronie WWW nie umieszczę wzmianki o autorze grafik (a już na pewno nie w stopce w "kopywrajcie"), co najwyżej w /info albo innej podstronie, która będzie robić za ciekawostkę dla nerdów i to też w przypadku gdybym umieszczał jakąś muzykę NCS, a póki co nie planuję. Druga kwestia: Nie mam zamiaru płacić za coś, czego nie dostałem i nie obejrzałem - płacę po otrzymaniu i zatwierdzeniu przeze mnie. Jeżeli się boisz, nie ufasz etc. to możemy załatwić to w obecności któregoś z GM. Przekażcie mi swoją wizję, oczekiwania co do pieniążków etc., może jakieś rozpikselowane "przykłady". Ja wybiorę osobę, której oferta najbardziej mi odpowiada i skontaktuję się z nią. Z grafikami mi się nie śpieszy, ponieważ muszę mieć je najpóźniej na 30 grudnia, ale też nie chcę mieć ich za wcześnie - a dokładniej nie wcześniej niż 1 grudnia (bo nie chce mi się ruszać dupy do banku po pieniądze #FUCKPAYPAL).

Pozdrawiam.

Opublikowano
19 godzin temu, Reygras napisał:

Nie mam zamiaru płacić za coś, czego nie dostałem i nie obejrzałem - płacę po otrzymaniu i zatwierdzeniu przeze mnie.

No to powodzenia życzę. Normalną procedurą jest zapłata przynajmniej bezzwrotnej zaliczki za poświęcony czas - ty dostajesz portfolio i wybierasz od której osoby chcesz pracę. Nikt ci za darmo nie będzie robił, no chyba, że jakiś amator, który chce sobie byle co do portfolio dodać. :23_stuck_out_tongue_closed_eyes: To tak gwoli uświadomienia, że graficy spędzają godziny na pracy, a nikt kota w worku nie będzie brał, że albo Ci się spodoba, albo nie. Podejście bez sensu... wręcz idiotyczne. Pozdrawiam.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Serdecznie nie polecam osoby, która wystawiła tą ofertę.

Jest to osoba niezrównoważona emocjonalnie, dwulicowa i słynie z tego, że jest oszustem.

Nie radzę wysyłać mu jakichkolwiek prac bez wcześniejszej zaliczki na konto bankowe - z paypala może cofnąć.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Grafiki zakupione, a temu pajacowi piętro wyżej niech ktoś uspokoi, bo szarżuje pajacyk za bardzo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...