Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 2500zł

Maciek Icu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej :) Moja wiedza na temat części jest znikoma, a zawsze warto znac zdanie mądrzejszych na dany temat. A wiec, chciałbym złożyć kompa do gier. Sama skrzynka. Do 2500zł. Komputer ma mi służyć przewaznie do gier tj: pubg czy cs, chociaz od czasu do czasu w cos nowego na singlu tez bym chcial pograc. Czy chciałbym podkręcac? Szczerze to nie wiem... Sam nie potrafię, wiec jedynie gdybym kogos znalazł kto sie na tym zna. Zakup planowalbym w przeciągu tygodnia. Jesli chodzi o wyglad skrzynki to nie przykladam do tego najmniejszej wagi. Czy warto inwestowac w jakies czesci używane? Moze caly zestaw warto złożyć z czesci uzywanych? Prosze o porady :)

Opublikowano

Obudowe lepiej zmienić na RG3 albo 4. Lepszy przepływ powietrza, dobra jakość. Z3 to plastik. Jeżeli możesz to warto dołożyć do GTX 1060 w wersji 6GB. Karta Ci wystarczy na dłużej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...