Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rejestracją w plikach sfgame

iQual1ty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam pewien problem a mianowicie chodzi o to że chciałem założyć serwer sfgame wszystko ładnie działa poza rejestracja cały czas wyskakuje coś takiego!

sfgame.png

chce dodać że wszystkie kategorie przeglądałem kilka razy by sprawdzić czy wszystko jest dobrze wpisane i jest a cały czas mam coś takiego ;/

baza danych sie zgadza wszystko się zgadza i powinno śmigać ..

nie mam pojęcia już jaka może być przyczyna więc proszę o pomoc was może ktoś się już z takim czymś spotkał i wie jak to rozwiązać będę wdzięczny o każdą informacje pomoc wskazówki

jeśli jesteś osobą która zaraz będzie hejtować że jak nie umiesz rozwiązać to po co się do tego zabierasz...

to od razu niech wyjdzie z tematu..

ponieważ każdy jest tylko człowiekiem i może czegoś nie zauważyć nawet malutkiego błędu który się może kryć..

jak mówi jedno stare powiedzenie "co dwie głowy to nie jedna :)"

Pozdrawiam i dziękuje za każdą pomoc  

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam wersje 5.6 i powinno działać a nie działa właśnie 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

też mi nie działa na tym ;/

• 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...