Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Technika, Budowniczego, Administracje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukiwane osoby są na serwer z systemem rotacyjnym, chodzi o nadchodzącą sieć serwerów minecraft. Najlepiej pisać na GG. Nie odpisuje na wiadomości typu "Siema,Hejka" proszę się trochę opisać i o jaką posadę chodzi. Jak chodzi o programistę to chce zaznaczyć ze nie chodzi o jednorazowy plugin tylko bardziej o większe zlecenie.

Pozdrawiam 

rekrutacja megasv.png

• Envqu zmienił(a) tytuł na [Szukam] Technika, Budowniczego, Administracje
Opublikowano

Jak na pracę kogoś kto zajmuje się grafiką, i nazywa się grafikiem to ta praca nie ma żadnego poziomu. Tekst z generatora, randomowe zdjęcie i do tego czarne paski na górze i na dole.

#Topic

Nie napisałeś co oferujesz za poszczególne stanowiska.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

@Rever_PL W ostatnim moim temacie gdzie opublikowałem kilka grafik do minecrafta napisałem że jestem początkującym robię to jakieś 2 tygodnie i się uczę Test zrobiony w photoshopie :P zdjęcie to lobby mojego serwera megasv :P nawet napis w tle jest :D. A że grafika słabo wyszła to sam wiem, z resztą twoje logo to po prostu dodane tło do szablonu w photoshopie.

Pozdrawiam z uszanowaniem

Dawid

Opublikowano
4 godziny temu, ˈyøøniks napisał:

ScoreBoard, ktory nie ogarnal jeszcze podstaw? Nie no ludzie błagam was

Ekhm, wypraszam sobie.. Sam nadal robisz podstawowe błędy, przykładem jest twój super plugin. Pss. Nie wysyłaj swoich półdupków do mnie, wiesz co mam na myśli..

https://www.mpcforum.pl/topic/1623848-plugin-netherend-portal-nether-i-end-na-konkretne-godziny 

Opublikowano
19 godzin temu, ScoreBoard napisał:

Ekhm, wypraszam sobie.. Sam nadal robisz podstawowe błędy, przykładem jest twój super plugin. Pss. Nie wysyłaj swoich półdupków do mnie, wiesz co mam na myśli..

https://www.mpcforum.pl/topic/1623848-plugin-netherend-portal-nether-i-end-na-konkretne-godziny 

Plugin na "nether" jest robiony duzo miesiecy temu i to jeszcze jak uzywalem eclipse, repozytorium na gicie usunięte, co wiąże sie z brakiem downloadu, a temat jest chyba zamknięty z tego co pamietam. Uwierz, nie chciałbyś widzieć teraz moich sektorów, a pod nie toolsy i gildie - zesrałbyś się.

@edit

Cytat
  • Hobby:Bukkit-Api, Java EE, Java, Unity, Android aplications

Zacznijmy od bukkit-api, prawidłowo napisane powinieneś mieć Bukkit API, i nie aplications tylko applications,

widzisz jakim idiotą jesteś? :27_sunglasses:

Co do samego tematu, jako budowniczego polecam rever_pl, a jako programiste to moze kogos lepszego, typu adamgrzegorz.

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano

Powiem Ci, że jeżeli przyszedłeś tu z myślą znalezieniem ludzi co za darmo robią(programiści, budowniczy) to źle trafiłeś.
Rzadko kiedy można teraz kogoś kto zrobi Ci za "free".
Nie masz min. 500zł na serwer to nawet nie zaczynaj.

a6oBNtj.gif

• Biter. zmienił(a) tytuł na Szukam Technika, Budowniczego, Administracje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...