Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Reklama] Rewelacyjna oferta od nazwa.pl! Serwer VPS NVMe Biznes w niewiarygodnie niskiej cenie 0,99 zł/m-c.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwery VPS NVMe to unikalna oferta na ultraszybkich dyskach NVMe zapewniająca do 10x większą wydajność niż konkurencyjne oferty oparte o technologię SSD. Serwery te przeznaczone są do obsługi najbardziej wymagających zastosowań z możliwością skalowania do 4 vCPU i 8GB pamięci RAM.

W promocyjnej cenie 0,99 zł/m-c otrzymasz serwer VPS NVMe Biznes w konfiguracji:
Procesor Intel Xeon E5
Pamięć RAM 4 GB
Dysk NVMe 50 GB
Wirtualizacja KVM

Pełna oferta: https://www.nazwa.pl/kampania,vps,10330.html

59eef1d8b3643_medalestopka-800-px.jpg.a4

Firma nazwa.pl to Nr 1 w Polsce w zakresie rejestracji domen i świadczenia usług hostingowych. W swojej 20 letniej historii z usług nazwa.pl skorzystało 1.000.000 Klientów rejestrując ponad 3.500.000 domen i uruchamiając ponad 500.000 usług hostingowych. Serwery nazwa.pl kolokowane są w Polsce w Data Center zgodnym ze standardem ANSI/TIA 942 - TIER IV, zapewniającym najwyższej klasy bezpieczeństwo i stabilność świadczonych usług

Opublikowano

Kupiłem vpsa na 3 miesiące i polecam postawiłem na nim abota i fajnie działa szkoda trochę ze nie ma systemu Debian 8 bym sobie jeszcze postawił na nim music boty 

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Polecam. Użytkowałem z usługi

Miałem postawione boty query oraz sinusbot Działało bez zastrzeżeń.

Pozdrawiam!

▪ Pomogłem ? Daj plusika.. ▪

▪▪

Opublikowano

Transfer Bez limitu
Maksymalny transfer na warstwie IP w ciągu 24h *info 100GB
*Po przekroczeniu transferu przepustowość pasma zostanie określona na poziomie 10Mbps. Pełna przepustowość pasma zostanie przywrócona pierwszego dnia następnego miesiąca kalendarzowego.

https://forum.rootnode.pl/topic/195-oferta-nazwy-z-wht-vps-za-piątaka/
Zapraszam też do pełnej specyfikacji https://forum.rootnode.pl/topic/195-oferta-nazwy-z-wht-vps-za-piątaka/
W dodatku chcą od ciebie skan dowodu tak jakbyś kredyt brał, a to tylko kupno vps'a za złotóweczkę.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Korzysta z ich oferty od około 2 tygodni i mam tylko jedno ale.

Postawiłem na nim 6 music botów i wywala co jakiś czas jakiegoś bota losowa.

Ale warto wydać kilka złoty aby mieć serwer na rok.

Opublikowano

Polecam w xyz, postawiłem na tym 6 music botów podzielone na porty [czyli większa moc maszyny] serwer minecraft dla znajomych który utrzymuje z 10-20 slotów, serwer ts3 i zero lagów. Procesor bierze 40-50 % mocy dopiero, i głównie to minecraft żzera to 

Opublikowano

Mam zamiar kupić na rok tego VPS'a za złotówkę lecz mam kilka pytań. Utrzyma on kilka sinusbotów, xbota premium oraz w ewentualności serwer teamspeak? Jaka jest lokalizacja tego VPS'a? Proszę o odpowiedź.

Opublikowano
23 godziny temu, Czopekens napisał:

Mam zamiar kupić na rok tego VPS'a za złotówkę lecz mam kilka pytań. Utrzyma on kilka sinusbotów, xbota premium oraz w ewentualności serwer teamspeak? Jaka jest lokalizacja tego VPS'a? Proszę o odpowiedź.

Ogólnie to sie wkurwilem troche na nazwe, kupilem za 1 zloty oferte 4gb ram 1cpu a teraz dali na drugą ofertę taką samą oferte z 8gb ram i 2 cpu xDD

ale ci powiem że mam tego 4gb ram 1cpu i normalnie z 12 music botów utrzymuje i serwer teamspeak [prywatny] pod publicznego nie nadaje się bo ataki ddos byłyby, nawet najprostsza metoda ntp wchodzi w niego. Tak utrzyma to co napisałeś bez problemu

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Zakupiłem serwer NVMe Biznes do hostowania botów muzycznych.

Aktualnie uruchomionych jest 13 botów, dodatkowo strona www.

Po paru dniach od zakupu otrzymuję codzienne maile od nazwy:

Cytat

nazwavps.png

Treść każdego maila jest identyczna zmienną są jedynie uzyskane wartości przez serwer.

Po otrzymaniu około 5 takich maili, każdy w następnym dniu nazwa nie podejmuje żadnych kroków.

Według mnie wiadomości są wysyłane przez bota i nie warto zawracać sobie nimi głowy.

Wypowiedzcie się, czy ktoś z Was również otrzymał takiego maila.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ech, sorry ze odkopuje ale... nie polecam tej firmy. Druga dekada XXI wieku wymaga od hostingu minimalnej ochrony DDOS a wywalić TeamSpeak3 na najmocniejszym VPS u nazwy można zrobić zwykłym floodem w pół minuty.

Opublikowano
5 godzin temu, Krzysiekn napisał:

Ech, sorry ze odkopuje ale... nie polecam tej firmy. Druga dekada XXI wieku wymaga od hostingu minimalnej ochrony DDOS a wywalić TeamSpeak3 na najmocniejszym VPS u nazwy można zrobić zwykłym floodem w pół minuty.

Tak, potwierdzam. Pod serwery TeamSpeak nie jest to dobry wybór. Polecam tylko i wyłącznie pod aplikacje, rzadko kiedy ktokolwiek atakuje komuś aplikację. 

Opublikowano
10 godzin temu, `.Łukasz. napisał:

Tak, potwierdzam. Pod serwery TeamSpeak nie jest to dobry wybór. Polecam tylko i wyłącznie pod aplikacje, rzadko kiedy ktokolwiek atakuje komuś aplikację. 

Anty-ddos powinien być w pakiecie.

• Aive zmienił(a) tytuł na [Reklama] Rewelacyjna oferta od nazwa.pl! Serwer VPS NVMe Biznes w niewiarygodnie niskiej cenie 0,99 zł/m-c.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...