Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe kody do Eseta a bezpieczeństwo

TheAdamekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie dotyczące kodów do Eseta. Otóż już jakiś czas temu znalazłem pewną rosyjską stronę z darmowymi kodami do przeróżnych wersjii Eseta. Nie wiem, czy mogę tutaj podać link do tej strony. Strona działa tak, że są na niej kody, które aktywują darmową wersję próbną na 30 dni. Kody na stronie codziennie są aktualizowane i gdy 30 dni minie, można użyć kolejnego kodu i aktywować kolejną 30-to dniową wersję. Korzystam z tych kodów już jakiś czas w Nodzie32 i wszystko działa bez problemów. Zastanawia mnie tylko, czy jest to bezpieczne. Skoro antywirsu jest pobrany z oficjalnej strony Eseta to powinno być to bezpieczne. Może jest możliwe coś takiego, jak dostęp do komputera po znajomości kodu użytego do aktywacji?

Opublikowano
57 minut temu, TheAdamekPL napisał:

Może jest możliwe coś takiego, jak dostęp do komputera po znajomości kodu użytego do aktywacji?

Jeżeli tylko wpisujesz kod, który Ci podali to nie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zapewne jest to bezpieczne, lecz nie fair w stosunku do producenta ^^

Wpisując sam kod nic złego z pc stać nie nie może, no chyba że w esecie jest możliwość zrobienia jakiegoś "profilu użytkownika" w którym masz dostęp do jakiś zuploadowanych plików w chmurach. Sam używam eseta i wiem ze raczej nie maja opcji serwera plików ;) Więc spokojnie możesz spać.

• Aive zmienił(a) tytuł na Darmowe kody do Eseta a bezpieczeństwo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...