Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nicki ze skinem lisa

KamilMinecraftBalloon

Rekomendowane odpowiedzi

• Envqu zmienił(a) tytuł na Znacie nicki ze skinem lisa?
Opublikowano

no ale nicki a nie strony , na stronach to bym szukał 2 godziny takiego skina

no znalazlem taki co sie nazywa foxxxxxxx tylko że on nie daje skina tylko DOWNLOAD! BO JAK WPISALEM /SKIN (ten nick co tam znalazlem)  to nie mialem skina lisa tylko zwyklego stiva! jak zrobilem /skull to też!

ale ja chce wiedziec nicki a nie strony bo na stronach to trzeba szukac 20 godzin i nie chce zadnych download tylko po prostu nicki graczy co maja skin lisa

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ALE JA NIE MAM PREMIUM! i nie kupie premium  bo płatne a ja nie wydaje pieniędzy na gry premium na komputerze tylko pobieram np. z piratebay.org, torrenty itp,.

I JA NIE BĘDE GRAĆ NA CZYIMŚ NICKU TYLKO WPISZE KOMENDE NA MOIM SERWERZE /SKIN

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

xD "po co wydawać kase na gre" przez was cebule ta gra sie nie rozwija, i powiedzmy sobie jasno to nie jest minecraft nopremium tylko to jest pirat, grasz na piracie, szkoda że w minecrafcie jest tyle serwerów no premium to by sie skończyło pajacowanie, znowu zagranica nas wyprzedza bo tam serwery no premium nie mają prawa bytu! Tylko tutaj taka cebulandia... 

Opublikowano
Dnia 26.02.2018 o 19:40, Nupp_ napisał:

xD "po co wydawać kase na gre" przez was cebule ta gra sie nie rozwija, i powiedzmy sobie jasno to nie jest minecraft nopremium tylko to jest pirat, grasz na piracie, szkoda że w minecrafcie jest tyle serwerów no premium to by sie skończyło pajacowanie, znowu zagranica nas wyprzedza bo tam serwery no premium nie mają prawa bytu! Tylko tutaj taka cebulandia... 

Serwery no premium mają prawa bytu!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 26.02.2018 o 19:40, Nupp_ napisał:

czy ty obraziles cebule?

Opublikowano

@Nupp_ Zgadzam się. Tak jakbyście grali w Cs za darmo czy coś takiego. Gdyby nie było serwerów nonpremium to byście wydali kilka złotych i byście minecrafta. Serwer non premium powinny być całkowicie zablokowane przez Mojanga. I szukacie nicków innych aby mieć skin Lisa. Kup sobie Mc i sobie ustawiasz sam z własnym nickiem. 

Pomogłem? Daj +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 8.06.2018 o 08:38, SeZeVx napisał:

@Nupp_ Zgadzam się. Tak jakbyście grali w Cs za darmo czy coś takiego. Gdyby nie było serwerów nonpremium to byście wydali kilka złotych i byście minecrafta. Serwer non premium powinny być całkowicie zablokowane przez Mojanga. I szukacie nicków innych aby mieć skin Lisa. Kup sobie Mc i sobie ustawiasz sam z własnym nickiem. 

Ale dlaczego zablokować? A gdyby ktoś nie miał wystarczająco pieniędzy żeby kupić sobie Minecraft to co?

Opublikowano

@KamilMinecraftBalloon To by nie grał proste. Bo 100zł to nie jest wiele. Więc tak jak powiedziałem nie powinno być NONPREMIUM.  Na przykład jakby nie było nonpremium to nie trzeba byłoby używać hasła na serwerach, ponieważ nie byłoby 2 osób z takim samym nickiem. Taka jest moja wypowiedź na temat Minecrafta. 

Pomogłem? Daj +

Opublikowano
1 godzinę temu, SeZeVx napisał:

@KamilMinecraftBalloon To by nie grał proste. Bo 100zł to nie jest wiele. Więc tak jak powiedziałem nie powinno być NONPREMIUM.  Na przykład jakby nie było nonpremium to nie trzeba byłoby używać hasła na serwerach, ponieważ nie byłoby 2 osób z takim samym nickiem. Taka jest moja wypowiedź na temat Minecrafta. 

wedlug mnie 100zł to dużo. ale od tego zalezy czy jest sie bogatym, biednym czy przeciętnym człowiekiem

Opublikowano

Przeciętnego człowieka stać na gre wartą 100zł. Nie rozumiem tego serio, jeżeli chcesz sobie kupić gre i wiesz że i tak ktoś spędza w Minecraftcie pół dnia więc dlaczego nie wydać tych 100zł i mieć orginalnego?? Komputer też ukradłeś? Bo dla mnie piractwo to zwykła kradzież...

Pomogłem? Daj +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 22.06.2018 o 20:11, SeZeVx napisał:

Przeciętnego człowieka stać na gre wartą 100zł. Nie rozumiem tego serio, jeżeli chcesz sobie kupić gre i wiesz że i tak ktoś spędza w Minecraftcie pół dnia więc dlaczego nie wydać tych 100zł i mieć orginalnego?? Komputer też ukradłeś? Bo dla mnie piractwo to zwykła kradzież...

ale jak to mozliwe ze tu zaczela sie dyskusja o tym czy non-premium to piractwo, skoro chodzilo mi tylko zeby ktos dal nick ze skinem Lisa, bo mam plugin SkinsRestorer na swoim serverze i komenda /skin moge sobie poprostu zmienic

Przed chwilą, KamilMinecraftBalloon napisał:

ale jak to mozliwe ze tu zaczela sie dyskusja o tym czy non-premium to piractwo, skoro chodzilo mi tylko zeby ktos dal nick ze skinem Lisa, bo mam plugin SkinsRestorer na swoim serverze i komenda /skin moge sobie poprostu zmienic

a i mam 13 tyś. zł ale i tak uważam że 100 zł to dużo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...