Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nowy client w 2moons

Lisek1990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że nie powienienem tego pisać ale może mi pomożecie ? Nie będę duzo tlumaczyl sciągnąłem nowego clienta do 2moons ale po instalacji jest błąd chyba chodzi o to ze zostalo cos z dekarona bo kiedys instalowalem... usunąłem to ale i tak jest ten błąd nie chce mi sie już bawić

WIĘC MAM PYTANIE.. jeśli sciągnął bym od nowa 2moonsa czy zainstalował ponownie to sciągnął by sie z nowym clientem ? Jeśli ktoś może niech odpowie

Dzieki

Kiedy wreszcie sobie normalnie pogram ? oO

Opublikowano

Niestety nie podzialalo bo sciagnalem z acclaimu znow .. odpalam instalke a tu ten sam błąd wiec cos tu jest nie tak ;/

creen sie nie wysyla wiec napisze tresc tego bledu:

There is not enough space in folder:C:\Documents and Settings\ok\Dance aplikacji\Acclaim\2MOONS\install\8D86ADC\

Please free some space and press Retry or press or press cancel to abort the instalation.

Opublikowano

o.O Ale ja glupi jestem. Tylk onie dawaj mi warna za to wszystko xD

z takiego co ja znam angielskiego to wychodzi na to, że nie mam miejsca ... dopiero skumalem bo dzisiaj z bro moim rozmawialem i mowil ze nie ma miejscu na dysku C ;] ale nie wiem czemu instaluje sie samo na C

Opublikowano

Ok problem rozwiązany.. 1. to ze dysk C byl zawalony a po 2. to nie kumam o co chodzi ale trzeba bylo rozpakowac (nawet nie bylo ikonki ze spakowana) i zrozpaczylem na D

Opublikowano

Edytuj posty a nie piszesz post pod postem

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...