Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie grać!

PietraSkrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :12_slight_smile:

Chciałbym wrócić do grania na jakimś privie ale chciałbym żeby nie było tak że zaangażuje się w niego mocno włoże mnóstwo czasu a po miesiącu padnie i tyle pożytku z tego będzie. Serwer ma być stabilny gdzie gra dużo ludzi i który nie padnie po miesiącu. Ważną rzeczą też jest aby nie było na serwie tak że bez wydawania setek albo tysięcy zlotych w is o topce będziesz mógł jedynie pomarzyć. Dwucyfrową kwote na miesiąc - dwa mogę przeznaczyć ale nie więcej. Od wczoraj szukam i czytam o tych wszystkich serwerach, trochę pooglądałem tego na yt i zapisałem sobie nazwy 6-7 serwerów najbardziej polecanych albo których nazwy najczęściej się przewijały. Natomiast dzisiaj po dłuższym poczytaniu na ich temat wyszło że jeden pada, na drugim administracja psuje gre i ogólnie krzywe akcje robią w

na trzecim żeby być kimś trzeba kupować eq w is itp itp itp. Okazało się że każdy z tych serwerów ma jakieś wady które zniechęciły mnie do zainstalowania. Z racji tego, że uważam to forum za najzżetelniejsze chciałbym usłyszeć wasze zdanie na temat na jakim privie grać. Zapraszam do dyskusji :) bez znaczenia czy to hard czy medium czy easy tak jak mówiłem ma być stabilny, mieć dużo graczy, nie być kolejnym serwerem który padnie za 1-3 miesiące i gdzie nie ma jakiegoś eq w is w którym jesteś niezniszczalny, rozumiem jakieś dodatki, wydać te kilkadziesci złotych na miesiąc ale bez przesady :) Jest to dla mnie ważne bo tak jak mówię chcę się zaangażować w ten serwer a nie że poświęcę czas i hajs a za 3 miesiące nie będzie to nic znaczyło. Pozdrawiam

Opublikowano
1 minutę temu, Yopat. napisał:

Samia w miarę ok.

No właśnie Samia jak na razie faworyt chociaż słyszałem że właśnie pakując jedynie gruby hajs w is gdzie masz za za sm eq pod pvp coś osiągniesz ale tak jak mówię do wszystkiego co piszą trzeba podchodzić z lekkim dystansem i samemu się przekonać

Opublikowano
4 minuty temu, PietraSkrr napisał:

No właśnie Samia jak na razie faworyt chociaż słyszałem że właśnie pakując jedynie gruby hajs w is gdzie masz za za sm eq pod pvp coś osiągniesz ale tak jak mówię do wszystkiego co piszą trzeba podchodzić z lekkim dystansem i samemu się przekonać

Serwer jest dosyć "przyjazny" dla nowych graczy, ale to nie zmienia faktu że jest invorią v6.

235761444056892195480.gif

Opublikowano
4 minuty temu, Yopat. napisał:

Serwer jest dosyć "przyjazny" dla nowych graczy, ale to nie zmienia faktu że jest invorią v6.

No właśnie żeby to nie padło jak wszystko inne...

Opublikowano
Przed chwilą, PietraSkrr napisał:

No właśnie żeby to nie padło jak wszystko inne...

Hooltras tam reklame u ciapatych robi i graczy w chuy jest, więc wątpie że szybko padnie.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Prędko nie padnie, a przynajmniej nic na to jak na razie nie wskazuje. Zarejestruj się z czyjegoś linku referencyjnego (przykładowo NoPerfecta, linki pod jego filmami) i dostaniesz trzy dniowego vipa, dodatkowo co ileś poziomów będziesz miał do odbierania itemki. Obecnie trwa event halloweenowy - nawet przydatny na start. ^^

• Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...