Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Finały League of Legends - SSG Champions!

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o finale Mistrzostw Świata? SSG zasłużyło na to zwycięstwo, SKT nie pokazało się szczególnie dobrze. Jakie Wy macie zdanie na ten temat? Czy SSG zasłużenie wygrało? Faker upadł, Król na kolanach.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Szkoda, całe pickem mi popsuli :/ 

Od ćwierćfinałów do półfinałów SKT musiało grać po 5 gier, widać było, że to już nie to SKT co sezony wcześniej, wygrywając 3:0 :v

Opublikowano
39 minut temu, Marchwj napisał:

Szkoda, całe pickem mi popsuli :/ 

Od ćwierćfinałów do półfinałów SKT musiało grać po 5 gier, widać było, że to już nie to SKT co sezony wcześniej, wygrywając 3:0 :v

Ja mam nadzieję, że w przyszłym roku wygra znów SSG jak za dawnych lat wygrywali gierki po 3:0

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Było widać przez całe worldsy, że SKT bez formy mimo że wygrywali mecze przeważnie przez dobre team fighty to ich early game było bardzo słabe, praktycznie nic w nim nie robili, udawało im się wygrywać bo trafiali na zespoły które nie umiały dopiąć gierki do końca aż trafili na SSG które to potrafi, także gj dla nich, w końcu SKT przegrało w finale a SSG się zemściło za poprzedni finał. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Faker upadł... Ciężko jest kerować gierki samemu. Zwłaszcza że JJ jest 100x lepszy niż wolf. Faker zagrał świetnie ale jeden carry w teamie nie wygra całej gierki. Mam nadzieje że w przyszłym sezonie skt zrobi transfery na botline i wygraja worldsy 2018.

Opublikowano
1 godzinę temu, Vetav napisał:

Faker upadł... Ciężko jest kerować gierki samemu. Zwłaszcza że JJ jest 100x lepszy niż wolf. Faker zagrał świetnie ale jeden carry w teamie nie wygra całej gierki. Mam nadzieje że w przyszłym sezonie skt zrobi transfery na botline i wygraja worldsy 2018.

Bang już podobno na wylocie i w jego miejsce ma wbić JAG Teddy, reszta podobno ma zostać łącznie z Untarą, Hunim, Blankiem i Peanut'em. Faker oczywiście nie opuści SKT.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...