Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Permisje Wielki Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie Mam duży problem z uprawnieniami a dokładniej bawiłem się rangami a dokładniej jaka ranga może co dawać i nie wiem jak to się stało Ale teraz nie moge dać nikomu żadnej rani administracyjnej ani jej zabrać. Serwer stoi na darmowych hostingu http://v3.freets3.ovh/ więc nie mam dostępu do maszyny czy czego kolwiek. Może ktoś zna się i da rade to ogarnąć w permisjach. Czekam na jakiś kontakt typu facebook/skype żeby po przez moj komp ktoś to zrobił. Z góry dziękuje

Opublikowano

Nie 24 h bo to działa że jak przed 2 dni nikogo nie ma na ts3 to wtedy wywala i daje komuś innemu

Czas pracy:29 dni 12 godz. 39 min. 55 s

A ja nie chce robić nowego ts3 bo tutaj mam porobione już kanały rangi itd.

Opublikowano

Na tej swojej randze powinieneś mieć zaznaczoną permisje, jeśli nie masz jej zaznaczonej, a obok również masz usuniętą wartość to raczej nic już z tym nie zrobisz. 

i_group_member_add_power

Mogę wejść i sprawdzić czy da się poratować. :)

Opublikowano
4 godziny temu, Maja.. napisał:

Na tej swojej randze powinieneś mieć zaznaczoną permisje, jeśli nie masz jej zaznaczonej, a obok również masz usuniętą wartość to raczej nic już z tym nie zrobisz. 

i_group_member_add_power

Mogę wejść i sprawdzić czy da się poratować. :)

W takim razie Podaj mi jakiś kontakt do ciebie na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...