Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zyrios [Dedyk] [Easy/PVP]

xCGB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszamy za rozmiar grafiki jest to wina MPCFORUM a nie nasza, aby powiekszyć prezentację kilknij na obrazek.

Start już dziś o godzinie 17:00.

Strona główna: http://zyrios.pl/

Download: http://zyrios.pl/?page=download

Klient:

https://mega.nz/#!tI90RaTZ!W5uURmOMrxbRMEZAtlmjYWtijNQ5ZJK7pk1VL33wM-s

Pierwszy konkurs na naszym fanpage! Zapraszamy do zapoznania się

Dziękujemy za pierwsze 100 założonych kont! Mamy nadzieję że będzie Was z każdą chwilą coraz więcej!

Link do fanpage:

https://www.facebook.com/Zyrios-Prywatny-Serwer-Metin-2-342883952851105/

KONKURSFP.png

ixcXlZT.jpg

prezkadzasum.png

1103_152646.jpg1103_152654.jpg

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja działa tylko mpcforum jest dziwne ... sprawdź teraz.

BornBePRO.jpg

Opublikowano

Spoczko, juz dziala serwerek fajnie sie zapowiada, lecz polecalbym zrobic maxymalne bony, minimum to troszke lipa jak na serwer easy/pvp, ludzie bheda siedziec w m1 i szukac max bonow.. na serwerach medium i hardach to spoczko lecz na easy to slabo

Ale wejde i zawitam jak poprawicie te bony

Opublikowano
1 minutę temu, MrMiniu napisał:

Spoczko, juz dziala serwerek fajnie sie zapowiada, lecz polecalbym zrobic maxymalne bony, minimum to troszke lipa jak na serwer easy/pvp, ludzie bheda siedziec w m1 i szukac max bonow.. na serwerach medium i hardach to spoczko lecz na easy to slabo

Ale wejde i zawitam jak poprawicie te bony

Ja rozumiem że bonusy max fajna sprawa ale pvp jest wtedy nudny.

BornBePRO.jpg

Opublikowano

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

Czas do jutra, do 12:00.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Szanuje za bonusy (chyba PLowe, a przynajmniej tak mi się wydaje, ewentualnie prosze mnie poprawić), ale ten likan, ble.
Jako, że to serwer pvp, to pewnie nie będziecie mieli zbyt wielu graczy, bo polaczki się zdecydować nie potrafią i na wszystko plują :v

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
27 minut temu, Ups... napisał:

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

Czas do jutra, do 12:00.

Link do klienta + skan dodany.

BornBePRO.jpg

Opublikowano

Przecież to Arkandia pod zmeiniana nazwą.  Nie polecam technik nie umier zrobic balansu na serwerze nuda szkoda czasu i pieniedzy jesli ktos chceladowac w isa. NIE polecam 

Opublikowano

@xCGBChyba przyda Wam się pomoc.

zyrios.pl Driver Error

There appears to be an error with the database.

If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again. 

You can try to refresh the page by clicking here

Opublikowano
25 minut temu, diablo9816 napisał:

Przecież to Arkandia pod zmeiniana nazwą.  Nie polecam technik nie umier zrobic balansu na serwerze nuda szkoda czasu i pieniedzy jesli ktos chceladowac w isa. NIE polecam 

Ja osobiście w Polsce nie widziałem jeszcze nikogo, kto dał rade ustawić balans zgodnie z tym, do czego przyzwyczajał nas metin, także tego tematu szkoda poruszać :v

żenada1 — kopia.png

Opublikowano

Chlopie trzeba było wejsc na Ankardie ktora byla włączoną tydzien to bys zobaczyl co takievo bylo... technik tego serwwra nie umie niczego zrobid dobrze wiec po do zmiana nazywy serwa i jakichś glupot skoro go daleh nie bedzie umiał ogarnąć.... nawet wyglądu strony nke Zmienili tylko nazwę. 

Opublikowano
Dnia 4.11.2017 o 01:23, diablo9816 napisał:

Nic tu nie jest pod zmienioną nazwą to nowy serwer a co do tamtego technika już go nie ma właśnie z takich powodów jak wypisałeś teraz ja jestem technikiem i to moj serwer.

Dnia 4.11.2017 o 01:42, Reygras napisał:

@xCGBChyba przyda Wam się pomoc.

zyrios.pl Driver Error

There appears to be an error with the database.

If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again. 

You can try to refresh the page by clicking here

Radzę zapoznać Ci się z tym co napisałem wczoraj. Strona już działa.

Dnia 4.11.2017 o 02:33, diablo9816 napisał:

Chlopie trzeba było wejsc na Ankardie ktora byla włączoną tydzien to bys zobaczyl co takievo bylo... technik tego serwwra nie umie niczego zrobid dobrze wiec po do zmiana nazywy serwa i jakichś glupot skoro go daleh nie bedzie umiał ogarnąć.... nawet wyglądu strony nke Zmienili tylko nazwę. 

Arkadia została zamknięta przez jej "Technika" szczerze nawet dobrze bo nie przynosiła dochodów mam nadzieję że o moim serwerze będziecie lepiej się wypowiadać. Pozdrawiam.

BornBePRO.jpg

Opublikowano

Przestań mydlić ludziom oczy... Przez te wszystkie przekręty i cyrki ostatnich lat na scenie metina ludzie już się nie dają tak dymać i nie łykają wszystkiego jak pelikany. Kilka dni temu znikąd bez żadnej zapowiedzi powstaje serwer 4fun totalnie bez niczego ale oczywiście z isem. Ku zdziwieniu wszystkich właściciel mimo, że ma zaledwie 30-50 osób robi konkurs pvp za 500 zł czemu ? ponieważ przyciągnie to kolejne plus minus 50 osób co da około 100 osóbktóre będą chciały wygrać 500 zł a żeby mieć jakiekolwiek podejście trzeba kupić isa bo nie wygrasz bez isa na kogoś z isem tymvardziej, że każdy ma te same eq jak na 4fun/pvp serwer przystało. Finalnie serwer znika konkursu pvp nie ma za to powstaje nowy serwer z kilkugodzinną zapowiedzią które jakimś cudem ma tą samą strone i już nie chodzi o samą grafikę xD Wystarczy wejść na dawną strone ankardie a ta przerzuca na zyriosa. Jak dla mnie jest to skok na pieniażki przed świętami w wykonaniu jakiś totalnych amatorów lub ćwierćmózgów bo z całym szacunkiem każdy na tym świecie kręci i dyma na hajs ale grunt to umieć się maskować. Taki surek sensuale itp są jacy są ale chociaż starają się maskować żeby się nie ośmieszyć zaś wy/ty odjebaliście totalną amatorszczyznę. Nie zapomnij tylko wyłączyć licznika po starcie bo przecież to teraz "modne" xD 

"Nie gubię szacunku, bo nikogo nie udaję
I na czubku kutasa mam co mówi frajer"

Opublikowano
16 minut temu, liveboxtosyf napisał:

Przestań mydlić ludziom oczy... Przez te wszystkie przekręty i cyrki ostatnich lat na scenie metina ludzie już się nie dają tak dymać i nie łykają wszystkiego jak pelikany. Kilka dni temu znikąd bez żadnej zapowiedzi powstaje serwer 4fun totalnie bez niczego ale oczywiście z isem. Ku zdziwieniu wszystkich właściciel mimo, że ma zaledwie 30-50 osób robi konkurs pvp za 500 zł czemu ? ponieważ przyciągnie to kolejne plus minus 50 osób co da około 100 osóbktóre będą chciały wygrać 500 zł a żeby mieć jakiekolwiek podejście trzeba kupić isa bo nie wygrasz bez isa na kogoś z isem tymvardziej, że każdy ma te same eq jak na 4fun/pvp serwer przystało. Finalnie serwer znika konkursu pvp nie ma za to powstaje nowy serwer z kilkugodzinną zapowiedzią które jakimś cudem ma tą samą strone i już nie chodzi o samą grafikę xD Wystarczy wejść na dawną strone ankardie a ta przerzuca na zyriosa. Jak dla mnie jest to skok na pieniażki przed świętami w wykonaniu jakiś totalnych amatorów lub ćwierćmózgów bo z całym szacunkiem każdy na tym świecie kręci i dyma na hajs ale grunt to umieć się maskować. Taki surek sensuale itp są jacy są ale chociaż starają się maskować żeby się nie ośmieszyć zaś wy/ty odjebaliście totalną amatorszczyznę. Nie zapomnij tylko wyłączyć licznika po starcie bo przecież to teraz "modne" xD 

Każdy ma swoje zdanie ;) Co do tamtego serwera nie mogę się wypowiadać bo nie był on mój, a co do isa to nikt nie karze doładowywać. Niech wejdzie zobaczy jak wygląda serwer i wtedy oceni czy mu się opłaca inwestować w isa.

Serwer Zyrios z tym drugim ma tyle wspólnego co cukier i sól. Po prostu mnie sponsorują Ci sami ludzie, a co robił tamten technik i wypisywał na serwerze to nie moja sprawa i proszę nie wypowiadaj się w mojej osobie bo mnie nie znasz. Ten projekt prowadzę ja i będzie zupełnie inaczej.

Ps. is do zdobycia w grze ^^

BornBePRO.jpg

Opublikowano

Nie obchodzi mnie czy to Arkandia s25 czy nie.  Oby grało się przyjemnie, nie pierdzieliło z 10 piętrami dungeonów i żeby trochę postał. W isa nie mam zamiaru pakować, więc się nie spinam. Dobrze, że w ogóle ktoś, coś stawia, bo ogólnie to taka klęska metinowa, że dawno takiej nie było.

2mzof5.jpg
Opublikowano
12 minut temu, Evengeline napisał:

Nie obchodzi mnie czy to Arkandia s25 czy nie.  Oby grało się przyjemnie, nie pierdzieliło z 10 piętrami dungeonów i żeby trochę postał. W isa nie mam zamiaru pakować, więc się nie spinam. Dobrze, że w ogóle ktoś, coś stawia, bo ogólnie to taka klęska metinowa, że dawno takiej nie było.

serwery wychodzą cały czas, ale nie ma prezentacji na tym forum, bo przez bande idiotów która tutaj siedzi nie ma sensu nawet jej tutaj wrzucać, jedyne na co można tu liczyć to na fale krytyki;d 

Opublikowano

1104_114726.jpgRejestracja została włączona, klient + patcher dodany. Pamiętajcie żeby przed wejściem do gry uruchomić patcher! inaczej nie zalogujecie się do gry widzimy się o 17:00!

BornBePRO.jpg

Opublikowano
4 godziny temu, xCGB napisał:

Radzę zapoznać Ci się z tym co napisałem wczoraj. Strona już działa.

Ty kurwa umiesz czytać? Forum wam nie działa bo jesteście chujowe techniki. Zaproponowałem pomoc. Widać jaki z Ciebie admin, zamykaj to przedstawienie nim ten gównoserwer padnie.

Opublikowano
4 minuty temu, Reygras napisał:

Ty kurwa umiesz czytać? Forum wam nie działa bo jesteście chujowe techniki. Zaproponowałem pomoc. Widać jaki z Ciebie admin, zamykaj to przedstawienie nim ten gównoserwer padnie.

Kultura to nie jest Twoja mocna strona^^

Co do postu forum? jakie forum? hahaha jak pod ten serwer nie ma jeszcze forum i komu Ty oferowałeś pomoc bo na pewno ze mną nie rozmawiałeś, a po twoim zachowaniu to nawet naczyń w domu nie dałbym Ci umyć.

BornBePRO.jpg

Opublikowano
10 minut temu, xCGB napisał:

Kultura to nie jest Twoja mocna strona^^

Co do postu forum? jakie forum? hahaha jak pod ten serwer nie ma jeszcze forum i komu Ty oferowałeś pomoc bo na pewno ze mną nie rozmawiałeś, a po twoim zachowaniu to nawet naczyń w domu nie dałbym Ci umyć.

Bo jak widzę taką sierotę, która nie umie postawić prostego skryptu i czytać ze zrozumieniem to mnie krew zalewa. Typie, zaproponowałem Ci, że mogę Ci (odpłatnie, bo za darmo pracują tylko pizdy i nołnejmy, ale bardzo tanio) pomóc z tym forum, a ty mi odpisujesz, że jestem kretynem i czytać nie potrafię, bo napisałeś, że strona będzie działać i działa. No widać, kto nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Weź, wyjdź z tym serwerem bo z takim podejściem do graczy/ludzi nie masz podjazdu tutaj.

Widać jaki świetny serwerek, że forum nie ma, bo nie potraficie wpisać poprawnych danych do pewnego pliku w root directory w FTP, ale nie podpowiem więcej, aby nie było Ci za łatwo. Dalsze wskazówki za $$. No chyba, że w następnym poście (który będzie odpowiedzią na mój) znowu pokażesz ludziom swój autyzm to wtedy z litości pomogę za darmo. ;)

Antyspam: Ile osób online?

Opublikowano
1 minutę temu, Reygras napisał:

Bo jak widzę taką sierotę, która nie umie postawić prostego skryptu i czytać ze zrozumieniem to mnie krew zalewa. Typie, zaproponowałem Ci, że mogę Ci (odpłatnie, bo za darmo pracują tylko pizdy i nołnejmy, ale bardzo tanio) pomóc z tym forum, a ty mi odpisujesz, że jestem kretynem i czytać nie potrafię, bo napisałeś, że strona będzie działać i działa. No widać, kto nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Weź, wyjdź z tym serwerem bo z takim podejściem do graczy/ludzi nie masz podjazdu tutaj.

No to kolego czytanie ze zrozumieniem się kłania napisałem aktywne od jutra nie chodziło o forum nawet wzmianki nie było o forum tylko o stronie głównej w dodatku był link podany do stronej głównej z takim IQ stawiasz fora? Podziwiam ludzi którzy Ci za to płacą

BornBePRO.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, xCGB napisał:

No to kolego czytanie ze zrozumieniem się kłania napisałem aktywne od jutra nie chodziło o forum nawet wzmianki nie było o forum tylko o stronie głównej w dodatku był link podany do stronej głównej z takim IQ stawiasz fora? Podziwiam ludzi którzy Ci za to płacą

A ja właśnie pytałem o forum, autystyku. Pytałem o forum, nic nie było o głównej, a dostałem odpowiedź o głównej i na mnie wjechałeś. Więc czekam na przeprosiny i odpisz mi w końcu, ile osób online, bo się pytałem, a zacytowałeś ten fragment, aby mnie prowokować do flamewaru. ;)

A i drugie pytanie: Kto na grywa z serwera (YouTuberzy) i na co przeznaczysz $$ z IS?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...