Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zyrios [Dedyk] [Easy/PVP]

xCGB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Reygras napisał:

A ja właśnie pytałem o forum, autystyku. Pytałem o forum, nic nie było o głównej, a dostałem odpowiedź o głównej i na mnie wjechałeś. Więc czekam na przeprosiny i odpisz mi w końcu, ile osób online, bo się pytałem, a zacytowałeś ten fragment, aby mnie prowokować do flamewaru. ;)

A i drugie pytanie: Kto na grywa z serwera (YouTuberzy) i na co przeznaczysz $$ z IS?

Będę mądrzejszy Przepraszam. Serwer startuje dopiero o 17 co jest napisane DUŻYMI literami na samej górze. Nikt na chwile obecną nie nagrywa reklama na FP na co przeznaczymy  $$ z IS? Większość będzie wydawana na reklamę aby było nas coraz więcej na serwerze.

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 godzinę temu, harnaś napisał:

serwery wychodzą cały czas, ale nie ma prezentacji na tym forum, bo przez bande idiotów która tutaj siedzi nie ma sensu nawet jej tutaj wrzucać, jedyne na co można tu liczyć to na fale krytyki;d 

To akurat fakt. Jakby to miało jakieś znaczenie czy jest forum, czy nie ma. Kwintesencja życia towarzyskiego - forum internetowe prywatnego serwera Metin2 Zyrios :D

2mzof5.jpg
Opublikowano

Od razu administracja ^^ rzeczywiście nie mam co robić. Nie odpowiadamy co wypisują ludzie i nie oskarżaj nas.

BornBePRO.jpg

Opublikowano

Jejku już mi się nudzi odpisywanie na takie tematy ^^ no panel logowania z arianey amerykę odkryłeś ^^ od tearz odpisuje na pytania związane z serwerem.

BornBePRO.jpg

Opublikowano
8 minut temu, Strik3r. napisał:

To ja mam pytanie.
Kiedy S3? 

Jeszcze nie wystartował ten a Ty już myślisz o s3? ^^ kolejny z IQ. Proszę przestańcie spamowac temat albo nie fajnie podbijacie go ^^

BornBePRO.jpg

Opublikowano
17 minut temu, absolwent07l napisał:

Witam.

Można prosić o teamspeaka? Jeżeli ktoś jest zainteresowany wspólną grą to proponuje podać jakiegoś tsa. 

Pozdrawiam

Zapraszamy na pykamy24.eu

BornBePRO.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, liveboxtosyf napisał:

Przestań mydlić ludziom oczy... Przez te wszystkie przekręty i cyrki ostatnich lat na scenie metina ludzie już się nie dają tak dymać i nie łykają wszystkiego jak pelikany. Kilka dni temu znikąd bez żadnej zapowiedzi powstaje serwer 4fun totalnie bez niczego ale oczywiście z isem. Ku zdziwieniu wszystkich właściciel mimo, że ma zaledwie 30-50 osób robi konkurs pvp za 500 zł czemu ? ponieważ przyciągnie to kolejne plus minus 50 osób co da około 100 osóbktóre będą chciały wygrać 500 zł a żeby mieć jakiekolwiek podejście trzeba kupić isa bo nie wygrasz bez isa na kogoś z isem tymvardziej, że każdy ma te same eq jak na 4fun/pvp serwer przystało. Finalnie serwer znika konkursu pvp nie ma za to powstaje nowy serwer z kilkugodzinną zapowiedzią które jakimś cudem ma tą samą strone i już nie chodzi o samą grafikę xD Wystarczy wejść na dawną strone ankardie a ta przerzuca na zyriosa. Jak dla mnie jest to skok na pieniażki przed świętami w wykonaniu jakiś totalnych amatorów lub ćwierćmózgów bo z całym szacunkiem każdy na tym świecie kręci i dyma na hajs ale grunt to umieć się maskować. Taki surek sensuale itp są jacy są ale chociaż starają się maskować żeby się nie ośmieszyć zaś wy/ty odjebaliście totalną amatorszczyznę. Nie zapomnij tylko wyłączyć licznika po starcie bo przecież to teraz "modne" xD 

Jak ludzie nie daja sie dymac i nie lykaja wszystkiego jak pelikany

To co powiesz o serwerach sensuala? X D

Opublikowano
5 minut temu, RAvOO napisał:

To nie temat na takie rozmowy załatwcie to na pw

BornBePRO.jpg

Opublikowano
10 minut temu, xCGB napisał:

To nie temat na takie rozmowy załatwcie to na pw

pozwolilem ci sie do mnie odezwac?

Rob tego kotleta dalej

Opublikowano

Mi to smierdzi kolejnym syfem ze stajni Almadia/Balduria - takie słuchy chodzą po ich tsie :D  I wygląda na to ze kolejny kretyn zabrał się za ssanie grosików od naiwnych ludzi :D Więc co najwyżej mogę powiedzieć - nie polecam tego gówna :) Lepiej grać w sapera niż tracić czas na coś czego za tydzień juz nie będzie :D 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nie przestajecie mnie zaskakiwać ^^ czekam dalej na tego typu posty dobrze wam idzie.

Pierwszy konkurs na naszym fanpage! Zapraszamy do zapoznania się

Dziękujemy za pierwsze 100 założonych kont! Mamy nadzieję że będzie Was z każdą chwilą coraz więcej!

Link do fanpage:

https://www.facebook.com/Zyrios-Prywatny-Serwer-Metin-2-342883952851105/

KONKURSFP.png

BornBePRO.jpg

• Aive zmienił(a) tytuł na Zyrios [Dedyk] [Easy/PVP]
Opublikowano
10 godzin temu, Reygras napisał:

Bo jak widzę taką sierotę, która nie umie postawić prostego skryptu i czytać ze zrozumieniem to mnie krew zalewa. Typie, zaproponowałem Ci, że mogę Ci (odpłatnie, bo za darmo pracują tylko pizdy i nołnejmy, ale bardzo tanio) pomóc z tym forum, a ty mi odpisujesz, że jestem kretynem i czytać nie potrafię, bo napisałeś, że strona będzie działać i działa. No widać, kto nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Weź, wyjdź z tym serwerem bo z takim podejściem do graczy/ludzi nie masz podjazdu tutaj.

Widać jaki świetny serwerek, że forum nie ma, bo nie potraficie wpisać poprawnych danych do pewnego pliku w root directory w FTP, ale nie podpowiem więcej, aby nie było Ci za łatwo. Dalsze wskazówki za $$. No chyba, że w następnym poście (który będzie odpowiedzią na mój) znowu pokażesz ludziom swój autyzm to wtedy z litości pomogę za darmo. ;)

Antyspam: Ile osób online?

Ale Ty jesteś spierdolony typie. Jebany nołnejm chce hajs za gównoskrypt. Popracuj trochę za darmo, dopisz sobie do CV, a potem kozacz frajerku. Peace yo.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
8 godzin temu, RAvOO napisał:

level over 9000

12 godzin temu, liveboxtosyf napisał:

Przestań mydlić ludziom oczy... Przez te wszystkie przekręty i cyrki ostatnich lat na scenie metina ludzie już się nie dają tak dymać i nie łykają wszystkiego jak pelikany. Kilka dni temu znikąd bez żadnej zapowiedzi powstaje serwer 4fun totalnie bez niczego ale oczywiście z isem. Ku zdziwieniu wszystkich właściciel mimo, że ma zaledwie 30-50 osób robi konkurs pvp za 500 zł czemu ? ponieważ przyciągnie to kolejne plus minus 50 osób co da około 100 osóbktóre będą chciały wygrać 500 zł a żeby mieć jakiekolwiek podejście trzeba kupić isa bo nie wygrasz bez isa na kogoś z isem tymvardziej, że każdy ma te same eq jak na 4fun/pvp serwer przystało. Finalnie serwer znika konkursu pvp nie ma za to powstaje nowy serwer z kilkugodzinną zapowiedzią które jakimś cudem ma tą samą strone i już nie chodzi o samą grafikę xD Wystarczy wejść na dawną strone ankardie a ta przerzuca na zyriosa. Jak dla mnie jest to skok na pieniażki przed świętami w wykonaniu jakiś totalnych amatorów lub ćwierćmózgów bo z całym szacunkiem każdy na tym świecie kręci i dyma na hajs ale grunt to umieć się maskować. Taki surek sensuale itp są jacy są ale chociaż starają się maskować żeby się nie ośmieszyć zaś wy/ty odjebaliście totalną amatorszczyznę. Nie zapomnij tylko wyłączyć licznika po starcie bo przecież to teraz "modne" xD 

jakbyście nie wchodzili to by nie powstawały albo powstawałyby lepsze, proste

Opublikowano
5 minut temu, Lajk™ napisał:

level over 9000

jakbyście nie wchodzili to by nie powstawały albo powstawałyby lepsze, proste

Człowieczku nie gram już sporo czasu w metina bo mi na to czas nie pozwala po prostu lubię śledzić tę forum, zobacz sobie kiedy ostatnio napisałem jakiś post a to co się wydarzyło na przełomie ostatnich dni ten wysyp pvp serwów na kilka dni skłonił mnie by się wypowiedzieć :) Po drugie napisałeś to "proste" tak jakby to rzeczywiście było banalne a jakiś czas emu wypuściłeś swoje wypociny które klasycznie skończyły się szybciej niż zaczęły więc chyba nie takie proste ? Zresztą Lajku może i się nie znamy osobiście z forum raczej też bo jak widać kolekcjonerem postów to ja nie jestem ale przesiadywałem tu sporo czasu i zauważyłem, że jest tu kilka specyficznych osobowości w tym Twoja i z całym szacunkiem należysz do tych co dużo gadają a chuja robią :) Wszędzie starasz się zabłysnąć swoją potężną wiedzą o metinie a puszczasz swój projekt na światło dzienne i czar pryska :) 

"Nie gubię szacunku, bo nikogo nie udaję
I na czubku kutasa mam co mówi frajer"

Opublikowano
1 godzinę temu, liveboxtosyf napisał:

Człowieczku nie gram już sporo czasu w metina bo mi na to czas nie pozwala po prostu lubię śledzić tę forum, zobacz sobie kiedy ostatnio napisałem jakiś post a to co się wydarzyło na przełomie ostatnich dni ten wysyp pvp serwów na kilka dni skłonił mnie by się wypowiedzieć :) Po drugie napisałeś to "proste" tak jakby to rzeczywiście było banalne a jakiś czas emu wypuściłeś swoje wypociny które klasycznie skończyły się szybciej niż zaczęły więc chyba nie takie proste ? Zresztą Lajku może i się nie znamy osobiście z forum raczej też bo jak widać kolekcjonerem postów to ja nie jestem ale przesiadywałem tu sporo czasu i zauważyłem, że jest tu kilka specyficznych osobowości w tym Twoja i z całym szacunkiem należysz do tych co dużo gadają a chuja robią :) Wszędzie starasz się zabłysnąć swoją potężną wiedzą o metinie a puszczasz swój projekt na światło dzienne i czar pryska :) 

Nawet jeśli to i tak zrobiłem więcej od ciebie bo w zasadzie siedzisz na obsranej dupie i płaczesz że nie ma gdzie grać. Nie wypalił to nie wypalił, mam płakać i błagać o przebaczenie przez to?

Opublikowano
15 minut temu, xCGB napisał:

konkurs zuo.png

Czekam na naprawę WO oraz zmianę ataku mobów (łuczników)
Przypominam również że ograniczanie się do jednej opcji płatności to słaby pomysł. 

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano
3 godziny temu, SebuśPL napisał:

Czekam na naprawę WO oraz zmianę ataku mobów (łuczników)
Przypominam również że ograniczanie się do jednej opcji płatności to słaby pomysł. 

Wo zostało poprawione, dodaliśmy NPC z nowimi bonusami, łuczniki będą już normalnie podchodziły wieczorem, co do płatności próbujemy ogarnąć przelewy. Zapraszamy!

@Edit

Łucznicy poprawieni już podchodzą.

BornBePRO.jpg

Opublikowano
Dnia 4.11.2017 o 10:46, liveboxtosyf napisał:

nie dają się dymać xD

na początku roku startowała candria i candria v2, obie się wyjebały po miesiącu przez brak gospodarki, potem sensual odkupił pliki, postawił vastira i ten też się szybko wyjebał, a ludzie ładują dziesiątki tysięcy plnów w to

tak samo darksince i jego 5 malygosów

aktualne serwery metina można porównać do ots'ów w tibii kilka lat temu, gdy to na wersji 8.1 powstawały serwery na kilka dni, gdzie właściciel sprzedawał gm'a za sms. Różnica była taka, że tam było fajne pvp, a w metinie nie skończysz eq, a serwer się wyludni i glebnie (czyli de facto stracisz kilka tygodni relogowania się po channelach i klikania w bossy, żeby je zbijać na auto ataku - świetna zabawa xD)

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...