Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspolpraca przy serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, kilka tygodni temu szukalem gotowych projektow ktore moglbym zasponsorowac niestety zaden nie przypadl mi do gustu.
wyszedlem z inicjatywa otwarcia wlasnego serwera na nowszej wersji minecrafta, na stabilnej maszynie.

O mnie:
Na imie mam Robert mam 21 lat, pochodze z wojewodztwa podlaskiego, aktualnie mieszkam w Irlandi Polnocnej (belfast).
w minecrafta grywam od wersji beta 1.6.2, serwer tworzyłem juz nie jeden wiec doswiadczenie bardzo duze ;p
z zawodu mechanik a informatyk z zainteresowania. musze rowniez zaznaczyc ze pracuje wiec potrzeba czasu az wszystko ruszy.

maszyna jeszcze nie wybrana:
lvlup : VPS KVM Game Pro - 119,90 PLN [Najprawdopodobniej]
ovh: VPS Cloud RAM 2 - 86,63 PLN
ovh: VPS SSD 3 - 64,78 PLN
+ osobny vps pod serwer teamspeak

Ciekawostka:
dla kazdego administratora, pomocnika czy budowniczego przewidziana jest drobna wyplata.
pieniadze z itemshopu po oplace maszyny, domeny, serwera www i innych wydatkow, zostana przeznaczone na administracje

Oczekuje:
Wiek +16 , Doswiadczenia

Dojrzałosci , Cierpliwosci
Z
aangazowania , Profesionalizm
Kultura na wysokim poziomie
Teamspeak i dobry mikrofon

Cierpliwosc:
Poszukuje ludzi cierpliwych gdyz pracuje 5 dni w tygodniu od godziny 15 do 23 + 2godziny extra na dojazd i powrot.
oczywiscie calego wolnego czasu nie jestem wstanie przeznaczyc na skupianiu sie
wylacznie na serwerze stad cierpliwosc jest priorytetem ;p

Poszukuje:
Programisty - Oczywiscie tylko pluginy, sam nie jestem wstanie napisac wszystkich pluginow tak ze poszukuje pomocy.
Budowniczych
Youtube'row

Wiecej informacji udziele inwidualnie tak ze prosze o kontakt :)

wiadomosc prywatna
facebook: https://www.facebook.com/robert.kiszuk/
gg: 7857461

Prosze nie zwracac na bledy ortograficzne czy interpunkcyjne temat byl pisany pozno w nocy w dodatku zmęczony po pracy;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...