Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torrenty a Polska

JJ4U™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio gadałem z kolegą na ts i zeszlismy na temat torrentów. Zaczął mi mówić o tym jak to w Polsce zabrali się za piratów i że rzekomo wzięli się za wszystkich co ściągali. Czy to prawda? Czy mogę dalej bez obaw pobierać sobie gierki z zatoki czy odpuścić? Szczerze mówiąc trochę się przestraszyłem.

Projekt upadł.

Opublikowano

Nie siedzę jeszcze w więzieniu, więc ty też powinieneś raczej czuć się bezpiecznie. Jakoś nie wyobrażam sobie polskiej policji, która złapała wszystkich piratów - nie potrafią często złapać normalnych przestępców, więc tym bardziej nic nie zrobią z milionami Polaków, którzy piracą w necie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Mieszkam na przeciwko policji zdarzy mi się coś tam ściągnąć no ale nic jeszcze się nie działo nie ma szans że wyłapią  według mnie 

Opublikowano
4 godziny temu, 9Jarek9 napisał:

Nie siedzę jeszcze w więzieniu, więc ty też powinieneś raczej czuć się bezpiecznie. Jakoś nie wyobrażam sobie polskiej policji, która złapała wszystkich piratów - nie potrafią często złapać normalnych przestępców, więc tym bardziej nic nie zrobią z milionami Polaków, którzy piracą w necie.

"piracenie" to kradzież i prędzej czy później i tak was wszystkich wyłapią :)

3 godziny temu, Lukora napisał:

Mieszkam na przeciwko policji zdarzy mi się coś tam ściągnąć no ale nic jeszcze się nie działo nie ma szans że wyłapią  według mnie 

Szansa jest bardzo duża.

1 godzinę temu, Marchwj napisał:

Jeżeli nie pobierałeś nowych polskich filmów to możesz spać spokojnie, za Pitbulla parę osób złapali.

Za samo poranie nie ma problemów, gorzej w przypadku udostępniania.

topic:
Nie ma na razie jakieś masowej akcji policji która ma wytępić wszystkich ale mam nadzieje że w niedługo się skończy ta samowolka. 

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano
5 minut temu, SebuśPL napisał:

Za samo poranie nie ma problemów, gorzej w przypadku udostępniania.

Torrenty akurat tak działają, że pobierając jednocześnie się udostępnia.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Tyle fajnych metod na pobieranie pików

>chuj kurwa p2p torrenty xDD

Opublikowano
1 godzinę temu, 9Jarek9 napisał:

Torrenty akurat tak działają, że pobierając jednocześnie się udostępnia.

Można to wyłączyć lub zmniejszyć do 1kb/s

Opublikowano
4 minuty temu, damian1920 napisał:

Można to wyłączyć lub zmniejszyć do 1kb/s

Nie zawsze można wyłączyć. A 1kb/s to nadal udostępnianie, paragraf się nie zmienia.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...