Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Limit Packets Na Serwerze Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobić limit packetów, aby np powyżej 100 packetów na sekunde wywalało gracza który je powoduje ? Od roku szukam odpowiedzi i nie mogę znaleźć, a prawie każdy serwer ma to. np megaench**.pl jak się laguje crasherem to disconnect.spam (przez packety)

packety to wywoływanie najdrobniejszych akcji np 1000000 kliknięć na blok lub 10000 tabowań itp (taby zablokowałem) ale inne packety i tak lagują serwer. Ktoś zna plugin opcje lub mógłby coś takiego napisać ? Pilne.

WERSJA 1.7.X-1.8.X

(Spigot 1.7.9)

Sieć Serwerów RPG E-Craft.PL

1.7-1.13

Opublikowano

najnowszy paperspigot w połączeniu z pluginem protocollib ( już ograniczają pakiety )

https://ci.destroystokyo.com/job/PaperSpigot/
http://ci.dmulloy2.net/job/ProtocolLib/

opcjonalnie w pliku bukkit.yml możesz ustawić "ping-packet-limit: 100"

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano
14 godzin temu, macjoker007 napisał:

najnowszy paperspigot w połączeniu z pluginem protocollib ( już ograniczają pakiety )

https://ci.destroystokyo.com/job/PaperSpigot/

http://ci.dmulloy2.net/job/ProtocolLib/

opcjonalnie w pliku bukkit.yml możesz ustawić "ping-packet-limit: 100"

Zainstalowalem najnowszy paperspigot 1.7.10 (1.7-1.8) + protocollib i mogę crashować serwer packetami nadal..

1.7-1.13

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 10.11.2017 o 17:24, ˈyøøniks napisał:

y-AntiCrash-1.0.jar - polecam.

Mały koszt, blokuje wszystko, działa na: 1.7-1.12, wszystkie exploity testowane, nie nakłada samych limitów na pakiety, tylko też robi coś innego :27_sunglasses:

Pisz pw, jeżeli jesteś zainteresowany.

Bo ja zainstalowalem ten y-AntiCrash na 1.7-1.8 i nie chce sie załadować (wgrałem packet listener chyba 2.6.3)

1.7-1.13

Opublikowano
Dnia 29.12.2017 o 14:53, xN0MANDx napisał:

Bo ja zainstalowalem ten y-AntiCrash na 1.7-1.8 i nie chce sie załadować (wgrałem packet listener chyba 2.6.3)

bo jesteś idiotą jak kupujesz od jakiś debili moje zaobfuscowane pluginy, które w dodatku nie są aktualizowane, a ten którego masz to pewnie sprzed kilku miesięcy.

Mam nowego antycrasha, blokuje wszystko oprócz jednego, którego nikt nie używa bo w sumie to nie laguje, musiałoby być chyba 100x botów i wysyłać po 100 pakietów każdy. Wymagany tylko protocollib, zakup == pw | Nową antycrasherke kupiły już 3 osoby.

Dnia 13.11.2017 o 11:49, xN0MANDx napisał:

W sensie że jak xD

PacketListenerAPI.addPacketHandler(new PacketHandler() {

@Override
            public void onSend(SentPacket packet) {
            }

@Override
            public void onReceive(ReceivedPacket packet) {
				if (packet.getPacketName().equalsIgnoreCase("PacketPlayInArmAnimation")){ //chyba tak nazywal sie ten pakiet(?)
					//todo
				}
            }

});

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano

Yooniks pierw piszesz że polecasz y-AntiCrash a potem piszesz " bo jesteś idiotą jak kupujesz od jakiś debili moje zaobfuscowane pluginy, które w dodatku nie są aktualizowane, a ten którego masz to pewnie sprzed kilku miesięcy." (I dodatkowo usuwasz poprzednią wiadomość, którą i tak widać w cytacie.) Nie polecam nic od tego programisty, taka sama osoba jak Jordii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...