Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 i 60 FPS

Be Quiet !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, istnieje możliwość posiadania 60 fps w metinie ? bo w sumie troche śmieszne pytanie po tylu latach grania się nad tym nie zastanawiałem xD

• Ups... zmienił(a) tytuł na Metin2 i 60 FTP
Opublikowano

Chciałbym na to głupie pytanie nie odpowiadać ale czemu? Ponieważ gra byłaby płynniejsza bez lagów jakie ogólnie są w m1 czy wszędzie got it?

Opublikowano

Ale przecież Metin może bezproblemowo działać w 60fps... Uruchamiasz i grasz, lel xD

Pokaż mi niby dlaczego nie można.

1 godzinę temu, Be Quiet ! napisał:

W takim razie pokaż mi w jaki sposób

74f31dbf1675f.jpg

• Ups... zmienił(a) tytuł na Metin2 i 60 FPS
Opublikowano

1. kupujesz kompa z co najwyżej 10 letnim procesorem, 512MB ramu i dyskiem na sata

2. odpalasz metina

3. cieszysz się 60fps (oczywiście nie w m1, to jest niemożliwe w tej grze)

tenor.gif

Opublikowano
3 godziny temu, Be Quiet ! napisał:

Cześć, istnieje możliwość posiadania 60 fps w metinie ? bo w sumie troche śmieszne pytanie po tylu latach grania się nad tym nie zastanawiałem xD

Ba, ja miałem nawet więcej dzisiaj, ale wlazłem do M1 i miałem 20. Wyłącz "nazwy zawsze" i zaraz będziesz miał więcej. Wyświetlanie nazw graczy i potworów strasznie laguje metka, do dziś tego nie porpawili. xD

Opublikowano

Napisz parametry, bo nie chce mi się wierzyć że masz mniej niż 60 xD

Osobiście w tym roku kupiłem pc na AMD, bez karty graficznej (tzn zintegrowana). i Fps'y mam stałe ani na M1 nie spadają ani biorąc spota w v3

Opublikowano
30 minut temu, soniu napisał:

Napisz parametry, bo nie chce mi się wierzyć że masz mniej niż 60 xD

Osobiście w tym roku kupiłem pc na AMD, bez karty graficznej (tzn zintegrowana). i Fps'y mam stałe ani na M1 nie spadają ani biorąc spota w v3

eh chodzi o to że ta gra jest niezoptymalizowana poprostu i nie da się mieć wszędzie płynność.

Masz parametry xD!

- MSI 1080

- I7 - 4770K

- 16GB Ram

Opublikowano

Nie ma szans żeby nawet z zintegrowaną kartą i słabym prockiem (przy wyłączonych nazwach i ew. shopy offline ukryte nazwy) fps spadały czy to w m1 czy na innych mapach, a co dopiero na pc o takich parametrach jak podałeś.

btw. metin2.cfg > FREQUENCY

Odpowiada za limit FPS. Ale zmiana tego nic ci nie da, nie ważne czy na 30 czy 600 i tak będzie domyślne 60fps.

Opublikowano
9 minut temu, Be Quiet ! napisał:

eh chodzi o to że ta gra jest niezoptymalizowana poprostu i nie da się mieć wszędzie płynność.

Masz parametry xD!

- MSI 1080

- I7 - 4770K

- 16GB Ram

JAk ty nie masz 60 fps na takim sprzęcie  ( o ile w ogóle go masz ) to chyba odpalasz tego metka na tablecie :D JA na i3, 6gb ram i integrze od iintela ( laptop ) nie mam nawet lagów w m1 a ty na 1080tce pierdzielisz takie farmazony xD

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...