Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skoki pingu na Faceit

Mizutsuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym się spytać czy to możliwe że na fejsicie mam lagi przez tick albo coś w tym stylu? Bo gram sobie mmy, różnych serwerach społeczności, zdarza się że wchodze na serwery niemieckie/francuskie/szwedzkie i ping jest okej, czyli waha się pomiędzy 60-70 (na polskich serwerach ~10-20). Ale jeśli wejde na jakiś serwer na fejsicie to poprostu nie moge grać... na serwerach fejsita mam po 60-80 pingu ale poprostu nie ma porównania jeśli wejde na jakiś serwer społeczności.

W sumie gram na różnych serwerach tic64/128 i nie koniecznie są to polskie serwery, ale tylko na tych fejsitowych mam taki problem.

Dodam że mam internet 10mb/s czyli nie jest to jakiś wolny, jednakże dostawca może być problemem?

• DarkusFD zmienił(a) tytuł na Skoki pingu na Faceit
Opublikowano

Ping jest to wartość opóźnienia pomiędzy twoim komputerem na serwerem. Skoro jest ona wysoka prawdopodobnie jest to wina twojego internetu. Jeżeli masz możliwość to przetestuj na jakimś innym internecie.

Opublikowano

Właśnie nie mam takiej możliwości. Tylko dziwie się że nie raz grałem na zagranicznych serwerach 128 tic i było okej, wchodze na fejsita i jest problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...