Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Opinia] moja opinia o net-speak

MagicalFire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, djmucha napisał:

https://languagetool.org/pl/ Nie mam, zamiaru dyskutować z osobą nieznająca podstawowych zasad interpunkcji mieliśmy, już przyjemność kiedyś rozmawiać wkrótce mam nadzieje, że przyjdzie okazja.

"Nie mam, zamiaru dyskutować z osobą nieznająca podstawowych zasad interpunkcji mieliśmy, już przyjemność kiedyś rozmawiać wkrótce mam nadzieje, że przyjdzie okazja." dobrze że piszesz to tylko o matim a o kolegach z ekipy wpierdolu już nie wspomnisz że kolega przecinka nie widzi?

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
27 minut temu, D0M1N0 napisał:

kebaba to możesz sobie kupić w knajpie za 10zł.

Hallo <00:56:58> "D0M1N0" dropped (connection lost)

@Edit welcome back!

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Opublikowano

O jezus ale problemik 1 w nocy restarcik internetu <3 więc nie masz się pod co podpisać hakierku.

Opublikowano

@Edit welcome back!

Boże cieszysz się koleżko że gosciu zmienia sobie ip może to jeszcze podpiszesz pod siebie z ataków z darmówki hahah po prostu śmiech na sali może od Grenusa z maszyn bijesz 1TB's hahah

Opublikowano

Panie, gdyby to ktoś był, ktoś ode mnie to by ci router nie wyjebał, a raczej dostawca.

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Opublikowano
2 minuty temu, Mati™. napisał:

Boże cieszysz się koleżko że gosciu zmienia sobie ip może to jeszcze podpiszesz pod siebie z ataków z darmówki hahah po prostu śmiech na sali może od Grenusa z maszyn bijesz 1TB's hahah

Nie wiedziałem, że dedyki ze spoofem są, za darmo jak są, to powiedz gdzie leża:)

Opublikowano
Przed chwilą, djmucha napisał:

Panie, gdyby to ktoś był, ktoś ode mnie to by ci router nie wyjebał, a raczej dostawca.

Sformułuj to w języku polskim. No tak rourter mi się pali gościu weź zmień dillera bo widzę że to ci szkodzi. 

Opublikowano
Przed chwilą, djmucha napisał:

Nie wiedziałem, że dedyki ze spoofem są, za darmo jak są, to powiedz gdzie leża:)

Boże dzieciaku chyba nie wiesz że teraz ciężko o coś z spoofem po prostu jesteś tak śmieszny że takimi tekstami nic nie osiągniesz dedyk z spoofem zapraszam na atak na moje łącze internetowe zobaczymy ile walniesz 1MB's na sekundę hahahha

Opublikowano

Przepraszam bardzo czy dla ciebie wyjebanie oznacza spalenie? Dajmy, przykład znajomy kolega nie wiem, kogo ty tam masz, zajebałby, ci strzała to znaczy, żeby cię spalił?

Opublikowano

Przepraszam bardzo czy dla ciebie wyjebanie oznacza spalenie? Dajmy, przykład znajomy kolega nie wiem, kogo ty tam masz, zajebałby, ci strzała to znaczy, żeby cię spalił?

No tak się wypowiedziałeś w poście wyżej.

Kończę tę wspaniałom rozmowę. 

Powodzenia w nowych postach.

Opublikowano

Have a nice day :)

Opublikowano
8 minut temu, D0M1N0 napisał:

No tak się wypowiedziałeś w poście wyżej.

Kończę tę wspaniałom rozmowę. 

Powodzenia w nowych postach.

Taki z ciebie poliglota, a nie wiesz ,że pisze się "wspaniałą".

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
32 minuty temu, ɴoɴαмe napisał:

Taki z ciebie poliglota, a nie wiesz ,że pisze się "wspaniałą".

Przepraszam godzina robi swoje... Powodzonka w wypowiedziach.

Opublikowano

Moim zdaniem wszystkie 3 hostingi które zostały wymienione w temacie (ts3bahu, net-speak i multigaming) są dobre bo posiadają dedyki z hosteam które są bardzo dobre tylko różni ich cena.

Ja polecam net-speak, korzystam z tego hostingu juz 2 lata (kiedyś slotowka teraz voicevps PL), nie miałem nigdy problemów z niestabilnością tsa, również jestem zadowolony z supportu odpisuje do 30 min czasami nawet do 5 min.

Pozdrawiam akuku

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Moim zdaniem, wasze wszystkie wypowiedzi nic nie wnosza, a robicie tylko spam, po pierwsze, jezeli mowicie, ze net-speak lata, dajcie dowody, jezeli wam sie nie podoba hosting, to go nie wybierajcie, jezeli macie licencje orginalna, idzta na net-speaka, posiadam tam dwa teamspeaky, jeden 130+ drugi 500+, sa one znane, wiele osob probowalo je wywalic, a stoja dobre 5 miechow bez problemow, to o czym wy pierdolicie, takie osoby jak wy prosilbym o wyjscie na dwor.

1.png

Opublikowano
14 godzin temu, Pantoflarzek napisał:

Sam se pisz "zapytanie", nie jestem czyjąś sekretarką, a na pewno nie Twoją. Tfu.

Statystyki mają to, ze w momencie pisania poprzedniego postu, w panelu netspeak i na stronie siedziało około 300 osób - maksymalny ruch dzienny w przypadku obu tych małych pchełek które nazywamy firmami :)

Porównania własne wymyślaj, a nie kopiujesz moje, papugo <3

Wracając a propos tematu bo zaraz pojawi sie ochrona zacnego forum i uzna offtopic.

Korzystam z ich usług od prawie roku.

Ani razu nikt serwera nie wywalił - polecam, zapraszam.

Jeśli ktoś ma zamiar prowadzić dyskusję na poziomie, mogę dalej w niej uczestniczyć, tymczasem uznaję temat za wyczerpany i kończe moje zacne wywody - miłego wieczorku.

Pozdrawiam

Skończ podstawówkę najpierw potem bierz się do wypowiadania bo czytać widzę nie umiesz xD 

Pytam się skąd ta strona ma takie dane? Dociera do Ciebie czy Ci mam to rozrysować?! xD 
Mówisz, że papuga? A kto od kogo podpierdalał pomysły do bota <3 Oj zapominasz do kogo przychodziłeś jak byłeś gównem? A no zapomniałem cały czas nim jesteś. Ehhh :/ 

Pozdrawiam Cię środkowym paluszkiem ~ elipeF :)

14 godzin temu, osobnik napisał:

Ja tam nie widzę żeby kogoś obrażał widocznie pisze na twoim poziomie żebyś zrozumiał co i do kogo pisze.

Jak już zaczynacie gówno burzę to liczcie się z tym że  że sami w gównie wylądujecie.

Zaczynacie temat, ciśniecie niepodpartą ściemę a potem płacz bo ktoś kogoś inaczej nazwał jak powinien, a jak miał? dla mnie git określenie. :1310_thumbsup_tone1:

także polecam net-speak

P.S. whoiis kłamie? buhahahhahahaha

Kto mówi, że whois kłamie? Co ma whois do tego? xD 

WHOIS (etym. ang. who is) – protokół TCP oparty na zasadzie: pytanie/odpowiedź, który jest szeroko rozpowszechniony do wysyłania zapytań do baz danych DNS po to, by poznać właściciela domeny, adres IP lub inne informacje "teleadresowe".

PS Twoja wiedza buahahahaha

Opublikowano
5 minut temu, Matex. napisał:

Skończ podstawówkę najpierw potem bierz się do wypowiadania bo czytać widzę nie umiesz xD 

Pytam się skąd ta strona ma takie dane? Dociera do Ciebie czy Ci mam to rozrysować?! xD 
Mówisz, że papuga? A kto od kogo podpierdalał pomysły do bota <3 Oj zapominasz do kogo przychodziłeś jak byłeś gównem? A no zapomniałem cały czas nim jesteś. Ehhh :/ 

Pozdrawiam Cię środkowym paluszkiem ~ elipeF

Ojojoj. Warto chyba przyprowadzić Lolka żeby opisał jaki z Ciebie programista :D

Srutututu a mam jeden z najbardziej zaawansowanych i autorskich serwerów na świecie, a gdzie Ty w tym czasie jesteś? <3

(lepsze pytanie do zadania tutaj to gdzie byłeś, ale Ci co są w temacie będą wiedzieć :D)

Ból dupy cebuli, kocham :love:

wracając do tematu, nie rozumiem tej gównoburzy która tutaj wynikła po tym jak była prowadzona jeszcze w miarę normalna dyskusja - udało wam się obniżyć poziom i tak słabej dyskusji.

Osobiście uważam temat za wyczerpany, jak masz problem, napij sie meliski, wpadnij, napisz na priva - innymi słowy zrób coś, a nie kozakuj na necie i wyręczaj się Mają lub innymi osobami jak to w przeszłości było :)

Pozdrawiam, życzę sukcesów :) 

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

oki widzę zrobiły dzieci syf w temacie

po 1 to jest moja opinia i mam do niej prawo 

po 2 to jest temat o net-speak nie o innych firmach 

po 3 widzę Pana Mariusza zabolała opinia na temat jego firmy i nasłał swą Armie w obronie 

Opublikowano
13 minut temu, Pantoflarzek napisał:

Ojojoj. Warto chyba przyprowadzić Lolka żeby opisał jaki z Ciebie programista :D

Srutututu a mam jeden z najbardziej zaawansowanych i autorskich serwerów na świecie, a gdzie Ty w tym czasie jesteś? <3

(lepsze pytanie do zadania tutaj to gdzie byłeś, ale Ci co są w temacie będą wiedzieć :D)

Ból dupy cebuli, kocham :love:

wracając do tematu, nie rozumiem tej gównoburzy która tutaj wynikła po tym jak była prowadzona jeszcze w miarę normalna dyskusja - udało wam się obniżyć poziom i tak słabej dyskusji.

Osobiście uważam temat za wyczerpany, jak masz problem, napij sie meliski, wpadnij, napisz na priva - innymi słowy zrób coś, a nie kozakuj na necie i wyręczaj się Mają lub innymi osobami jak to w przeszłości było :)

Pozdrawiam, życzę sukcesów :) 

No z lolkiem miałem styczność ile 3 lata temu? Faktycznie może faktycznie powiedzieć co umiem XDDDDDDD

najbardziej zaawansowanych i autorskich serwerów

Stwierdził to kto? Ty i Lolek? Oj nie wiesz jakiego bota mam teraz na dysku i co on potrafi <3 
Już niedługo zerze się przekonasz, który teamspeak będzie najbardziej zaawansowany.

Stay tuned amatore :) 

PS. Mówisz, że jestem cebulą ta? A to Ty nie potrafisz pogodzić się z czyjąś opinią. No 'cebulą' zalatuje od Ciebie na kilometr fuj. Już moja noga w tym śmiesznym temacie nie postanie. 

@Soanger

@Maja..

@Lord Makin

Czekamy na was <3 

Opublikowano
16 minut temu, MagicalFire napisał:

oki widzę zrobiły dzieci syf w temacie

po 1 to jest moja opinia i mam do niej prawo 

po 2 to jest temat o net-speak nie o innych firmach 

po 3 widzę Pana Mariusza zabolała opinia na temat jego firmy i nasłał swą Armie w obronie jego firmy 

armia Mariusza nie no śmieszne najlepsze jest to że to kura i inni z ts3bieda siedzieli z hunterem na kanale podczas pisania postów. Widać jaki posiadacie iloraz inteligencji że musicie się pytać takiej osoby co napisać. Ale cóż ja się dziwię skoro wasz hosting opiera się na 13 letnich pseudohakierach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...