Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankardia [Dedyk] [Easy/PvP]

Aneviq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ankardia to serwer,który został stworzony pod zabawy typu wojny jak i pvp. Jeżeli masz chęć, to zapraszamy.

Tak wiemy, prezentacja jest skromna. Ale to co najważniejsze myślimy,że się tam znajduję ;)

wtf
Prezentacja przedstawia tylko podstawowe informacje na temat serwera, jezeli jestes zainteresowany to zapraszamy!
wtf

Na serwerze występuje konkurs PvP, w którym można wygrać niezłą sumę PLN!
Więcej informacji: http://ankardia.pl/forum/index.php?/topic/6-konkurs-pvp/?view=getnewpost

SS:
1.jpg
2.jpg

Skan Clienta:

3.jpg
Opublikowano

Wydaje się ciekawy ;) Wbije

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Jeśli chodzi o rejestracje to trochę lipa, bo mój e-mail się nie mieści, ucina mi 4 znaki co powoduje że jeśli byłaby wymagana aktywacja konta to nie da rady, z drugiej strony jeśli chciałbym kiedyś wrócić do tego serwera (o ile nie padnie) a zapomne hasła to nie wrócę ponieważ podając byle jaki e-mail : "[email protected]" to raczej nie da rady nic zrobić. Pograłbym, ale nie moge się zarejestrować. Jesli administracja to ogarnie to wpadne i sprawdzę. :) 
Pozdrawiam.

Opublikowano
33 minuty temu, WredotaLudzka napisał:

Jeśli chodzi o rejestracje to trochę lipa, bo mój e-mail się nie mieści, ucina mi 4 znaki co powoduje że jeśli byłaby wymagana aktywacja konta to nie da rady, z drugiej strony jeśli chciałbym kiedyś wrócić do tego serwera (o ile nie padnie) a zapomne hasła to nie wrócę ponieważ podając byle jaki e-mail : "[email protected]" to raczej nie da rady nic zrobić. Pograłbym, ale nie moge się zarejestrować. Jesli administracja to ogarnie to wpadne i sprawdzę. :) 
Pozdrawiam.

Już zostało to poprawione, teraz możesz się zarejestrować :)

25 minut temu, Carbonxx3x napisał:

Mam pytanie a kiedy start?

I jeszcze proszę podaj w stronę o rejs i download :)

Serwer już wystartował. Na stronie głównej ankardia.pl masz wszystkie linki do download i rejestracji :)

Opublikowano

Dobry server można pograć :)! 

kilka zastrzeżeń ode mnie 

Suba Bm jest za mocny 

Szaman healer za słaby

Sura WP za słaby :p

:p

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano
1 minutę temu, stefan2000 napisał:

Na tej stronie nie ma rejestracji czy ja już oślepłem ???

jest też szukałem na środku ^^

pod napisem Ankardia pisze ci załóż konto ^^

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano
18 godzin temu, Aneviq napisał:

Już zostało to poprawione, teraz możesz się zarejestrować :)

Dobra, to w takim razie ściągnę, zobaczę, sprawdzę i ocenie. Do zobaczenia w grze. :)

Opublikowano
6 godzin temu, Azet666 napisał:

Ten konkurs to fake 100% :)

Na jakiej podstawie tak twierdzisz? ^^

2 godziny temu, ledinos napisał:

Jakas reklama? Nie wiem czymi sie chce wbijac dla 30 osob xD

tak, reklama będzie :)

Opublikowano
1 minutę temu, Aneviq napisał:

Na jakiej podstawie tak twierdzisz? ^^

tak, reklama będzie :)

Na tej podstawie, że chcecie dawać po 500zł za wygranie turnieju pvp na serwerze, na którym gra 30osób? to troche nie oplacalne.

Opublikowano
14 minut temu, Azet666 napisał:

Na tej podstawie, że chcecie dawać po 500zł za wygranie turnieju pvp na serwerze, na którym gra 30osób? to troche nie oplacalne.

Uwierz,że póki co opłacalne :)

Opublikowano
3 godziny temu, Aneviq napisał:

Uwierz,że póki co opłacalne :)

moze postarajcie sie ludzi przyciągnąć czymś innym niż hajsem bo to chujowe max jest 

Opublikowano
25 minut temu, harnaś napisał:

moze postarajcie sie ludzi przyciągnąć czymś innym niż hajsem bo to chujowe max jest 

dziękujemy za cenną radę :)

Opublikowano

Dodaj perly do npc albo chociaz malze. Po 130 perly juz nie leca a nikomu nie chce sie robic dropow a tym bardziej sprzedawac innym gracza xD I tak wszystko jest u npc, wiec perly tez powinny byc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...