Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy polski rap jest teraz "smutny"?

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dłuższego czasu jak nie usłyszę jakiś polski rap to chce mi się rzygać. Większość bitów jest zrobiona pod bass. Krótka smutna nuta i pierdolnięcie basu. I od nowa. Nie wiem jak to opisać ale zawsze czuję się zamulony i smutny przy obecnych piosenkach. Niby każdy wychwala quebo ale jak dla mnie takie smutne gówno jakich mało. 

Opublikowano

No to nie słuchaj kurwa nikt Cie nie zmusza xD

To że ty siętak czujesz to twoja sprawa, moim zdaniem ''Madagaskar'' ma fajne pierdolnięcie i inne nutki

Opublikowano
1 godzinę temu, cola! napisał:

Dostałem raka. Dokładnie o takie gówno mi chodzi.

to sie juz boje zapytac czego ty kurwa słuchasz, pewnie taco hemingwaya 

Opublikowano
4 godziny temu, cola! napisał:

Taco chociaż nie robi zamuły samym bitem i nie śpiewa ta kurwa ta szmata chodźmy się najebać życie kurwa ciężkie elo 

tak myślałem

wrzuce tradycyjnie, a co

comment_U4uhvwUvLOKkOVocuM2XulhWSPdVSkDb

Opublikowano

To ze powiedzialem ze nie robi zamuły nie oznacza że go słucham. Deszcz na betonie spodobał mi się. W dupie mam głębszy sens tekstu bo gdybym miał tak wsłuchiwać się w każdy to bym postradał zmysły. Jak mi się podoba to dobrze i tyle. Od rapu póki co trzymam się daleko, czasami posłucham starego ostrego, grubsona czy tam pfk. Reszta to dla mnie chłam w którym tylko narzekają na życie i że kobiety to kurwy bez szacunku.

Słucham wszystkiego bo ograniczanie się do jednego gatunku to bycie na równi z inwalidą. Teraz złapałem ochotę na synthwave, ambienty. Home resonance na przykład

Budowniczy
Opublikowano

liczy sie pierdolnięcie a nie tekst ;vvv

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

Wolałbym przez 24h zostać związany i słuchać 6 zer taco hemingweya niż jakieś pato gówno rogal xD co to w ogóle kurwa jest? XDDDD
Co do tematu to obczaj sobie Szpaka, dobry kocórek

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...