Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pewien problem. Otóż podczas Majora na początku 2017r zacząłem betować na stronie DrakeLounge. Wszystkie mecze obstawiałem na Virtus.Pro. Wszystko wygrywałem, jednak po tym jak Virtusi przegrali finał przestałem obstawiać mecze. Teraz postanowiłem do tego wrócić. I tu się pojawia problem. Wchodzę w sklep a tam 120€ Withrawable Coins. I moje pytanie polega na tym czy jak wpłacę te 5€ na wypłacanie to czy będę mógł wypłacić te 120 czy jak?

Opublikowano

withdrawable coins to kwota jaką możesz wypłacić, jeśli masz tyle pieniędzy na stronie, jest to po to, żeby ludzie za bardzo się nie wzbogacali :27_sunglasses:

inaczej withdrawable coins to kwota, jaką postawiłeś na mecze minus kwota wypłacona, jeśli na nowym koncie byś postawił 10$ na kurs x5 i wygrał to miałbyś 50$, ale mógłbyś wypłacić tylko 10$, jeśli byś je już wypłacił to withdrawable coins by się zmniejszyło do 0

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...