Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vac ban za "NIC"

KelyZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam pytanie bo jestem dość zdenerwowany  gralem  na czystym cs  i na   nowo formatowanym pc z kolega  i  wyrzucilo mnie z mma i dostalem vaca    ;/  da sie cos z tym zrobic ?
 Na profilu nic nie mam w ustawieniach  mam ze   konto czyste No Vac Bans on Account    a w csie jednak widze tego vaca         

Przechwytywanie.PNG

Przechwytywanie.PNG

20171019124815_1.jpg

Opublikowano
16 minut temu, karol123742 napisał:

na odpale latales albo na innym gownie za darmo vaca nie dostaniesz 

na niczym nie gralem ;)

Opublikowano
46 minut temu, KelyZ napisał:

na niczym nie gralem ;)

Gdyby tak było... To byś teraz nie pisał tego tematu :)

A jeżeli rzeczywiście nic nie miałeś to poczekaj kilka dni ^.^

Opublikowano

Może być to jakiś bug lub po prostu Valve na chwilę zablokowało ci dostęp do grania bo np. dostawało dużo zgłoszeń na twoje konto. Poczekaj parę dni.

Opublikowano

Poczekałem  i   vaca dostalem  to fajnie valve   dzieki dodatkowo ze na meinie  n  (dostalem   ov bo  za dobrze gralem hehe)

Opublikowano
20 minut temu, KelyZ napisał:

Poczekałem  i   vaca dostalem  to fajnie valve   dzieki dodatkowo ze na meinie  n  (dostalem   ov bo  za dobrze gralem hehe)

Gdybyś nie cheatował to byś nie dostał VAC'a. Skończ pierdolić, gdybyś nie miał cheatów to by nic się nie stało.

Wkurwiają mnie takie dzieci co piszą, że VAC za nic a pewnie latałeś na jakimś skrypcie. Życie.

• xxerorxx zmienił(a) tytuł na Vac ban za "NIC"
Opublikowano
9 godzin temu, KelyZ napisał:

Za dobrze xD Lepsi od Ciebie na tym świecie są i jakoś bez banów. Latasz na odpale i po co ten płacz?

Opublikowano
Dnia 19.10.2017 o 13:57, karol123742 napisał:

na odpale latales albo na innym gownie za darmo vaca nie dostaniesz 

Jak każdy  ktory pisze takie tematy XD.

22 godziny temu, KelyZ napisał:

Dziwna sprawa mój smurf ma 460 godzin robie na te smieszne globuski po 30 killi co chwile klikaja na mnie zglos i dalej bana nie mam konto czyste wiec takie pierdolenie jest bez sensu.Jak chcecie pograc na odpale to wypierdalac na 1.6 

Opublikowano

YYY no nie wiem może dlatego że nie umiesz się kryć a to nie jest vac ban tylko overwatch?

a informacja na profilu pojawia się do kilku dni?

bosz musiałem zrobić konto bo już nie wytrzymałem i musiałem napisać

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...