Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Czemu pliki, które pobieram z przeglądarki raz od czasu trafiają do folderu temp?

Gabriel2

Pytanie

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć czemu pliki, które pobieram z internetu raz od czasu trafiają do folderu temp a nie do folderu Pobrane. Strasznie mnie to irytuje jak coś pobiorę i mój plik po wyłączeniu przeglądarki plik muszę od nowa pobrać.

Da się coś z tym zaradzić żeby plik odrazu trafiał do folderu pobrane?

PS.Nie wiedziałem jaki temat wybrać do tego problemu, więc wybrałem temat tworzenie stron www.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie zależy od przeglądarki sam aktualnie posiadam mozille firefox i nie tylko w tej miałem problem z tym...

damian1920 ale da się ustawić żeby plik bezpośrednio po pobieraniu trafiało do folderu pobrane?

Bo jak często pobieram jakiś plik wielkości 7g 13g bez użycia torenta to szlak mnie trafia bo jak zapomnę plik wyciągnąć z folderu temp przy wyłączonej przeglądarce. Ale są plusy powoli zaczynam o tym pamiętać :D

Opublikowano

Ehm. Tak to jest, jak zamiast nacisnąć ,, Zapisz '' wybierasz ,, Otwórz '' ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...