Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Cortium S2 [Easy/PvP][Rework]

Gość `Mentos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja powiem krótko, perserga leci w chuja, rzecz, która zajmuje chwile robi po kilka godzin, zero jakiejkolwiek chęci roboty, wrzuciłbym od razu do kosza.

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
29 minut temu, Emmanuels napisał:

xD to już Perserga prezek nie może wrzucać? 

Dostał perma na swoje konta + na tego Freta za multi i się skończyło xD 

tak btw to hejtujta mnie bo bede hejtował :v 

mX5M6Ql.png

'Każdy gracz jest dla mnie najważniejszy' - Szkoda że nie robiłem ssów jak pisali do mnie żebym wymieniał dynie na przedrostki.

'Serwer jest prosty żebyście mogli zagrać z przyjemnością i pobić się w przyjemnym towarzystwie' - Pobić czy potyrać bo przeważa to drugie?

Cytat

Ps. Prezentacja będzie jeszcze rozwijana.

Zamiast wrzucać niedokończoną prezke i zniechęcać nia potencjalnego gracza jednak wolałbym, żeby wszystko było w niej dopięte i wyglądało tak jak powinno a nie jak rozmazane na monitorze gówno.

A tak ogólnie polecaaaaaam! Niezapomniane 2 godziny grania tylko u Persergi!

Opublikowano

nie polecam bo to serwer tego  śmiecia persegi dzieciaka oczywiście zaraz będzie hejt że to nie jest jego i nie ma go w prezentacji ale za pewne zmienił nick. NIE POLECAM 

Opublikowano

Start serwera został przełożony na 20.10.2017, godzina 19.

Opublikowano
4 minuty temu, `Mentos napisał:

Start serwera został przełożony na 20.10.2017, godzina 19.

Jak można startować tyle razy i za każdym razem mieć z nim problemy? xD

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Witam i nie mam pytań.. na wstępie już nawet pragnę przyznać iż wolałbym dziw*e na palcu zjechać niż poświęcać kolejne godziny na bonowanie które i tak psu o kant dupska rozbić. Same kodowanie bs'a od Mijago które rzekomo jest Twojego autorstwa to jeden durny blef bo nawet głupiej linijki od autora nie oszczędziłeś, lepiej usunąć, dobrze by było chociaż go przyspieszyć.. nie wspominając już o zmianie koloru interface'u.. xD AUTORSKIEGO BAJ PERSERGA? Każdy wie z jakiego pochodzi forum. Krótko mówiąc.. podje*ane..:D Dziwię się że nie szkoda czasu którego możesz równie dobrze poświęcić na naukę w szkole, albo naukę odgrzewania serwerów Metina, tylko inną metodą bo ta już 2/10.. Tym razem musiałem napisać coś od siebie bo Twoje wybryki przechodzą wszelką zgromadzoną inteligencję tego forum. Widząc wszelkie tematy związane z zapowiedzią Cortiuma zawsze zastanawiam się co lepsze, czy strzelić sobie w łeb, czy się powiesić. Mentosa owszem, pozdrawiam chociażby dlatego że znam go i dziwię się że ma dla Ciebie jeszcze czas panie Krystianie. Natomiast Tobie Persinga powodzenia nie życzę, no i na starcie też się nie zobaczymy.. H5.. ;b 

jet logo.png

Opublikowano
1 minutę temu, RAvOO napisał:

Czy te s2 (4) nie mialo juz startowac 2 razy temu?

Mialo, ale a to problemy z usuwaniem postaci kończącym się przekładaniem serwera o kilka dni, a to wywalanie serwera przez grupę śmieszków (iks de) i utrata 90% graczy.. oczywiście licznik nie wskazywał poprawnie także o dokładnej ilości online tez się nie dowiesz. Pozdrawiam! :D 

jet logo.png

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...