Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po co to robicie?

gracjan11111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawda jest taka że większość cziterów (głównie w Polsce) to idioci do potęgi entej.

Odkąd robienie w visual basic stało się mniej korzystne nie widzę tutaj ani jednego tutka D3D

A ci co jęczą że chcą się nauczyć zamiast poszukać na necie czekają jak głąby.

\

Opublikowano

ja jak hackowałem to na niemieckim ale była radocha ale jest sporo ludzi z POLSKI co hackują na POLSKIM serwerze i za przeproszeniem to są idioci

userbar2ef8.th.png

Te przegrane mecze to są chwile, chwile jeszcze wygramy całą lige usłyszy o nas cały świat z Motorkiem za panbrat

Te chłopaki krzyczą na stadionach - policja nigdy nie zamknie im ust!!

452251448cc477c7d80aoj3.th.gif

Opublikowano

Nom prawda co dal hacker'ow za roznica czy hack'uja na polskich

czy na niemieckich(gremany1, germany2),

a dla rodakow to lepiej.

Jebac szfabow(niemcow)podolskiego i klose!!!

Opublikowano
ja jak hackowałem to na niemieckim ale była radocha ale jest sporo ludzi z POLSKI co hackują na POLSKIM serwerze i za przeproszeniem to są idioci

hahahahahha ty chcesz tut'a na D3D 75% gosci na tym forum to po niekapowate nuby nie wiedzieli jak wlaczyc hacka w vb <lol2>

Opublikowano

Gdzie pisze ze jest zabronione cheatowanie na polskim serwerze? Ja wale na polskim bo lubie polaczkow z tekstami "z kont masz tego chacka" albo "cziter noob kikujcie go"

sagan20 TO OSZUST!
Opublikowano

Moderatorzy też nie wyciągają żadnych wniosków. Jeżeli chcą podnieść poziom tego forum muszą zdecydowanie

zaostrzyć kary za łamanie regulaminu. Pełno tematów bez sensu (ten tutaj także -.-), a w porównaniu do innych for o tej tematyce mogę powiedzieć tylko all>>>>mpcforum ;]

Jestem tu bo nie ma innych alternatyw (chociaż można się zastanowić nad stworzeniem jakiejś ;]

Opublikowano

przyznaje ci racje kolego na Germany wypad z hackami sory za wyrażenie xD.

maniac.jpg

nigdy nie pisałem poprawnię po POLSKU to i tak że napisałem po Polsku a nie po Polskó (u) ŻAL

Opublikowano
Gdzie pisze ze jest zabronione cheatowanie na polskim serwerze? Ja wale na polskim bo lubie polaczkow z tekstami "z kont masz tego chacka" albo "cziter noob kikujcie go"

zal mi cię kolego zal i to bardzo

maniac.jpg

nigdy nie pisałem poprawnię po POLSKU to i tak że napisałem po Polsku a nie po Polskó (u) ŻAL

Opublikowano

@Offtop

@up

ppp ( post pod postem ) - spaming. Ludzie, wezcie sie ogarnijcie, bo co nie zrobicie to cheterzy beda, i jak nie z polski to z niemiec. Tyle na temat.

• Dodaj nową pozycję...