Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do ok 600 zł

piotrekdb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jaki masz budżet na zakup? ok.600 zł
Kiedy zamierzasz kupić laptopa (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat)?OD ZARAZ 
Jaki ma być rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość)?
Jakie będzie główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.)? Przeglądanie internetu, 
praca biurowa z dokumentami,tworzenie prostych aplikacji okienkowych - studiowanie. 
Czy masz jakieś Wymagania specjalne (np. matowa matryca.)? Stosunek CENA/JAKOŚĆ,WYDAJNOŚĆ
4GB RAMU,przyzwoita, zintegrowana karta graficzna, 4 rdzeniowy procesor
Czy masz jakieś osobiste preferencje?USB-BOOT(mile widziane,ale  nie jest konieczne), duża dostępność części zamiennych, 
Czy do laptopa ma być dołączony system operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego)?NOPE 

Zaznaczam że ma to być sprzęt używany. Swojego laptopa szukałem w rodzinie LENOVO/IBM THINKPAD . Nie jestem pewny , który model wybrać wiem , że swego czasu był popularny T400 , ale może jest coś nowszego . Wolałbym zaoszczędzić na tym zakupie bo w planach mam zakupić jeszcze komputer stacjonarny do gier i bardziej zasobo- żernych programów.  Z góry dziękuje za  aktywność w tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...