Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę programistą lub technikiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, po wielu miesiącach postanawiam wrócić do pięknej Javy. Co oferuje? Konfiguracja pluginów oraz jeżeli zajdzie potrzeba ich napisanie. Po długim okresie chce wrócić do pisania pluginów, poprzypominać sobię itp. Więc jeżeli potrzebujesz jakiegoś technika lub jakiegoś nie zbytnio skomplikowanego pluginu pisz śmiało! Odezwę się! Pisz PV! Oczekuję tylko cierpliwości co do otrzymania gotowego oraz sprawnego pluginu ponieważ wracam do tego od początku (no może nie samego).

Pisz śmiało!

ggg.gif

• Birtual zmienił(a) tytuł na Zostanę programistą lub technikiem
Opublikowano
Dnia 10.10.2017 o 22:16, Birtual napisał:

Więc jeżeli potrzebujesz jakiegoś technika lub jakiegoś nie zbytnio skomplikowanego pluginu pisz śmiało! Odezwę się! Pisz PV! Oczekuję tylko cierpliwości co do otrzymania gotowego oraz sprawnego pluginu ponieważ wracam do tego od początku (no może nie samego).

Wszystko brzmi jak nieśmieszny żart, masz komuś dawać plugin aby go skonfigurował? Jeśli tylko to chcesz robić to zmień nazwę na "Konfigurator pluginów na zlecenie!".  Do "Pięknej Javy" się nie powraca, jedynie do bukkit-api którego umiesz dostatecznie mało, że żebrasz o kod.

Opublikowano
9 godzin temu, ScoreBoard napisał:

Wszystko brzmi jak nieśmieszny żart, masz komuś dawać plugin aby go skonfigurował? Jeśli tylko to chcesz robić to zmień nazwę na "Konfigurator pluginów na zlecenie!".  Do "Pięknej Javy" się nie powraca, jedynie do bukkit-api którego umiesz dostatecznie mało, że żebrasz o kod.

Kolega najwyraźniej nie potrafi czytać. Na samym początku jest zaznaczone do konfiguracji pluginów. Podaj przykład kiedy żebram o kod? Były to moje początki z tym? I nadal nie przeczę że to nie są początki, napisałem również że moją naukę przerwałem i chcę do niej powrócić.

ggg.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...