Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postawienie bota 24/7

YOBACK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czy ktoś wie jaki jest VPN/dedyk potrzebny do tego, aby postawić 2-3 konta na M2BOB na nim non stop? Używaliście już jakiegoś który to pociągnie?

faceplus_banner_728_90.png

Dzięki tej stronie mam ponad 5.000 fanów na fanpage'u!

Opublikowano

Na pewno taki, który posiada układ gpu, a ceny takich na np. ovh zaczynają się od 3200 zł miesięcznie. Nie zastanawiało Cię nigdy dlaczego ludzie nie stawiają tak botów?

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Jakies 5-6 lat temu stawiało się wieele takich bocików na dark orbit. Zresztą poradnik był na tym forum jak to wszystko ogarnąć. Sam serwer wtedy był tańszy niż hack, czyli kosztował mniej niż 40zł. Myślałem, że dalej coś takiego istnieje.

faceplus_banner_728_90.png

Dzięki tej stronie mam ponad 5.000 fanów na fanpage'u!

Opublikowano
10 minut temu, YOBACK napisał:

Jakies 5-6 lat temu stawiało się wieele takich bocików na dark orbit. Zresztą poradnik był na tym forum jak to wszystko ogarnąć. Sam serwer wtedy był tańszy niż hack, czyli kosztował mniej niż 40zł. Myślałem, że dalej coś takiego istnieje.

Mogę się mylić bo w Dark Orbit nigdy nie grałem, ale z tego co widzę Dark Orbit jest grą przeglądarkową. Porównywanie jej z metinem jest zwyczajnie bez sensu, ponieważ te gry nie mają do siebie żadnego odniesienia względem wykorzystywanych technologii.

74f31dbf1675f.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 11.10.2017 o 10:19, TheThunder napisał:

Kup kompa za 3k to postawisz z 24 boty

kup takiego za 8-11k z 48 nawet darsz rade

w komputerze za 3k pod boty blokuje cie tylko procesor więc co chcesz włożyć w zestaw za 11k?

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

komp z allegro za 1200 zł nowy z amd i radeonem, ciągnie 6 botów 24/7 reset raz w tygodniu (nwm po co ale robie xd). więc na metka dużo wydać nie musisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...