Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki fps do 2-10

rosoL12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko gram sobie fullhd (z reszta nie ma znaczenia czy najlepsze czy najslabsze ustawienia) ogolnie w kazda gierke sobie gram na dobrych ustawieniach bo  kompa kupilem moze +/- 0,5 roku temu
odpalam tego pubga i fullhd 80-100 klatek mowie bajka, no dopoki sie nie  rusze na lewo prawo  albo przod gdzie spadek do 2-10 fps.
moja  wina? ktos moze  mi pomoc?

pc  sredniej klasy
-i5  7400
-8 gb ramu
-rx 470  4gb

Opublikowano

Wydaje mi się że może być to wina Radeona Ale nie koniecznie. Z tego co mi wiadomo PUBG jest najbardziej kompatybilny z Nvidią. Spróbuj zmniejszyć w opcjach grafiki renderowanie bo inne podzespoły masz ok i większych problemów raczej nie powinieneś mieć a tu raczej występuje problem z ladowaniem świata i tekstur. Ewentualnie przeinstaluj grę i sterowniki.

Jak to nie pomoże to polecam poszukać na Internecie bo z tego co wiem istnieją jakieś komendy na podniesienie wydajności. Polecam także sprawdzić czy nie masz gdzieś nadmiaru kurzu ^^ zwłaszcza w procesorze  ;)

• Aive zmienił(a) tytuł na Spadki fps do 2-10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...