Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NightCore.pl

tosiek000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5. Zapowiedź obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

Proszę, popraw zapowiedź, czas do 12 jutro.

Opublikowano
3 godziny temu, xMox napisał:

Haha grupa na NK :ass: POWODZENIA grałem na poprzednich reworkach reworków to może i tu wbije :778_heartbeat:

O jednak umiesz pisać coś innego anizeli 'O BOŻE JAKI SYF NIE POLECAM' Wowowowow, jestem dumny.

Kurcza lubiałem pliki Rykoxa ale raczej nie wbije:< 

Opublikowano

Ziomek pisać się naucz i wracaj na forum nikt nie szukał twojej opini tym bardziej że nie podałeś żadnego argumentu piszesz jak 12 latek + nie myślisz co napiszesz = idiota?

Opublikowano
12 godzin temu, *VideCuiFide* napisał:

Ziomek pisać się naucz i wracaj na forum nikt nie szukał twojej opini tym bardziej że nie podałeś żadnego argumentu piszesz jak 12 latek + nie myślisz co napiszesz = idiota?

plujesz sie o byle gowno mimo ze nikogo twoje zdanie nie obchodzi, 12lat + nie trzymasz mordy = idiota?

Nie pamietam czy jest jak na NightCore ktory byl kiedys ale ja tam polece z sentymentu

Opublikowano
Dnia 9.10.2017 o 23:33, Lajk™ napisał:

O jednak umiesz pisać coś innego anizeli 'O BOŻE JAKI SYF NIE POLECAM' Wowowowow, jestem dumny.

Kurcza lubiałem pliki Rykoxa ale raczej nie wbije:< 

Ty tam się skup na robieniu swojego gównianego serwera...

Opublikowano

A jednak jeszcze ktoś tam wypuszcza stare niedorobione serwery hamachi, chociaż...

Ulepszaczy trochę mało

The past has gone

Opublikowano

Ile tych nightcore było? Pamiętam daaaawno temu jeszcze pierwszy serwer s1 :D

Później chyba robiliście jakiegoś mediuma czy coś :D

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...