Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę moderatorem/helperem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Mam na imie Artur i mam 16 lat. Posiadam mikrofon
Wiedza o Minecrafcie:W minecrafta zaczalem grac w czasach alphy dokladnie wersji 1.2.1. Ostatnio mialem dluzsza przerwe od minecrafta okolo 1 roku. Wiekszasc komend znam bo mialem kilka razy moderatora/admina w tym na serwerze gc2.pl, wiadomo po przerwie nie pamietam wszystkiego lecz jest to chwila muzyki. Co do pluginow to potrafilem sprawnie operowac essentials,worldguard itp. lecz jednak wydaje mi sie ze po przerwie bede musial sie lekko doszkolic. Dodam rowniez ze kiedys mialem swoj serwer na wersji 1.5.2 z stala liczba 15-30 graczy jednak byl to nie profesjonalny projekt bardziej taki dla funu :)
Co do czasu ostatnio nie mam co robic wiec mam dosyc sporo wolnego czasu + co wolne kazda nocka zapewniona :D mieszkam w niemczech wiec wolnego mam troche wiecej wiec raczej mysle ze z czasem problemu nie ma :)
Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...