Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liczba graczy nowy serwer

sumenato2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakim typie serwera grają ludzie,

przeglądam serwery jest ich masa lecz nie mogę sredniej wyrobić 

chce postawić pare serwerów np 

10 slotów 

12 ...

16 ...

jakie modyfikacje dla takich slotów byście polecali ? 

ps. szukam kogoś do współpracy na serwerem 

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano

@sumenato2na 10 slotów np only dd2,sklep sms na vipa tylko nie dawaj za dużo dodatków bo np 2 skoki w góre to będą wchodzić na txt czy inne przeszkody.Myśle że mógłbyś dać 120hp,zestawy broni dla vipa bez wydawania kasy ale po 2-3 rundzie na mapie,auto bh i perfix [VIP].Na 12 może jakiś surf albo deathmatch bo na jailbrake za mało.Na 16 to jailbreik,cod lub zombi,tutaj już mogłbyś dać nawet 3 skoki na cod i zombi,na jailbrake ewentualnie 1 dodatkowy skok w powietrzu bo było by za łatwo.Ale jak byś już chciał tego jailbreak to proponowałbym zwiększyć sloty do 4.Co do modyfikacji to jakiś anty cheat ale nie wiem czy są jakieś dobre darmowe musiałbyś poszukać.Roundsound żeby nie było tak cicho,oczywiście z możliwością wyłączenia,resetscore,menu zabaw i menu strażnika (np; otwieranie cel,losowanie więźniów itd)Jeśli chcesz coś więcej poszukaj tu https://amxx.pl/pluginy/

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...