Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 Reaktywacja

VeltaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Jakoż iż kolejny administrator podjął się reaktywacji serwera legendy chciałbym się zapytać jak się na to zaopatrujecie? Moim zdaniem był to najlepszy prywatny serwer jaki powstał i mam do niego duży sentyment. Uważacie, że kolejna już reaktywacja ma szansę wypalić? Czy parodia administratora (czyt. Perserga) nie nadciągnął zaufania graczy oraz czy wy sami planujecie sami zagrać.

• Ups... zmienił(a) tytuł na DiamondMT2 Reaktywacja
Opublikowano
3 godziny temu, Ups... napisał:

Kiedy wy się nauczycie, że reworki nigdy nie wychodzą?

Akurat ta reaktywacja zapowiada się bardzo ciekawie i obiecująco ;] 

Opublikowano

Ja zawsze byłem za reworkiem,  jeśli dany tworca coś potrafi i ma coś oleju w głowie. 

Opublikowano
18 minut temu, VeltaR napisał:

Który nie zapowiadał się obiecująco? Chyba nawet te Persergi za pierwszym razem wydawały się ok?

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Skończy jak znaczna większość reworków (o ile w ogóle ruszy), hype->1k graczy->tydzień potem pusto, te serwery były super kiedyś, teraz one nie mają prawa bytu. Wtedy opierały się na atmosferze, graczach, a obecnie tego nie ma, liczy się co innego. Według mnie bez sensu.

Opublikowano
6 godzin temu, Betters napisał:

Perserga już pokazał stylówkę xp

nie wiem która to już odsłona, ale trochę bkk.

Co to ma wspólnego z tym pseudo technikiem? Tu jest nowa, normalna administracja. A przez Perserge mają właśnie utrudnione zadanie co widać po takich komentarzach ;].

Opublikowano
28 minut temu, VeltaR napisał:

Co to ma wspólnego z tym pseudo technikiem? Tu jest nowa, normalna administracja. A przez Perserge mają właśnie utrudnione zadanie co widać po takich komentarzach ;].

Nie jestem w temacie tego projektu, ale jeśli możesz to wyjaśnij na jakiej podstawie twierdzisz, że to nowa administracja? Jakieś dowody poza tym, że "tak mówią" są?

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
9 godzin temu, Ups... napisał:

Nie jestem w temacie tego projektu, ale jeśli możesz to wyjaśnij na jakiej podstawie twierdzisz, że to nowa administracja? Jakieś dowody poza tym, że "tak mówią" są?

Naprawdę uważasz, że Perserga próbował by trzeci raz z Diamondem skoro wszyscy wiemy jak to wyglądało. Dziwi mnie, że ktoś jeszcze może myśleć, że ten jak już to określiłem pseudo technik może jeszcze mieć coś wspólnego z serwerem. Zapraszam na forum, jak Ci się poszczęści to uda ci się porozmawiać z administracją ;].

Opublikowano
6 godzin temu, VeltaR napisał:

Naprawdę uważasz, że Perserga próbował by trzeci raz z Diamondem skoro wszyscy wiemy jak to wyglądało. Dziwi mnie, że ktoś jeszcze może myśleć, że ten jak już to określiłem pseudo technik może jeszcze mieć coś wspólnego z serwerem. Zapraszam na forum, jak Ci się poszczęści to uda ci się porozmawiać z administracją ;].

Z tego co wiem, próbował więcej niż trzy razy z Diamondem, a czysto teoretycznie takie zagranie (jak teraz) byłoby dla niego najlepszym wyjściem.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

tam mentosfresh jest w teamie wiec uwazajcie jakies pasy ustawiacie 

­NU94p9A.gif

/\ Pozdrawiam iBad, jeśli Ci pomogłem daj lubię to! /\

Opublikowano
2 godziny temu, iBad napisał:

tam mentosfresh jest w teamie wiec uwazajcie jakies pasy ustawiacie 

Mógłbyś podać jakieś źródło tej informacji? Bo narazie to jest głupie ***********.

3 godziny temu, Ups... napisał:

Z tego co wiem, próbował więcej niż trzy razy z Diamondem, a czysto teoretycznie takie zagranie (jak teraz) byłoby dla niego najlepszym wyjściem.

Myślę, że jakby z tym Perserga miał coś wspólnego to już dawno by każdy o tym wiedział.

Opublikowano

Legendarne serwery są tylko w waszych głowach. Zwykły sentyment dawnych czasów. 

Gdyby teraz zrobić kopie 1:1 z dokładnie takim clientem, zabezpieczeniami etc to serwer po 2 tygodniach nie miałby graczy.

The past has gone

Opublikowano

Ludzką głupotą jest robienie reworków serwerów, które miały opinie gorzej niż straszna. Mydlenie oczu, że inna administracja to będą luksusy eche :) Gdyby reworka robił pierwszy właściciel Diamonda to było by WOW, ale jak robią to nołnejmy to sorka, ale mało kto będzie miał ochotę tam przyjść. Obejrzałam filmik waszego YT, który nie ma pojęcia o prawdziwym DMD, bo jak można nazwać Upiorną Zbroję .. Krwistą? ZAŁAMKA. I ta odpowiedź kogoś tam wyżej, żeby wejść na forum to może złapie się kogoś z administracji. Hehe dla mnie już minus, bo na administrację będzie trzeba czekać w uj i jeszcze trochę. Aktywna administracja to pół sukcesu. Nie lepiej stworzyć swój serwer i wiedzieć, że " to moje dzieło i moja zasługa" niż żerować na czyjejś nazwie? Próba wybicia się czyimś kosztem. Pozdrawiam ludzi tylko i wyłącznie z 1 odsłony DMD. Serwera nie polecam, bo skończy się on tak jak 2 i 3 rework. Szkoda waszego czasu i PIENIĘDZY. Na rynku jest wiele ciekawszych serwerów. 

Opublikowano

Weź wyjdź gościu i zamknijcie ten temat bo robi gówno burzę Rework haha pozostawię to bez komentarza... 

Cyrk.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 7.10.2017 o 21:42, VeltaR napisał:

I jak wrażenia? ^^

• Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...