Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Mobbera - Metin2.pl

Radziksos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zainstalowalem metin2 PL po dosc dlugiej przerwie pobralem Kamer moda ze strony metin2mod.tk i kamer mod mi nie dziala. Znacie jakies dzialajace hacki na pla ? najbardziej by sie przydal speed hack i mobber hack lub co zrobic zeby kamer mod dzialal tak jak dawniej. 

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Przede wszystkim, speed hack z tego co wiem aktualnie nie działa. Jaki masz dokładniej problem z kamerem? Ogólnie jeśli chodzi o globalny serwer, to poleca się głównie m2bob i właśnie kamera.

Opublikowano

pobralem kamera, wypakowalem do folderu ze spatchowanym metinem i gdy sie loguje loguje sie normalnie tak jak to kamer ale nie mam paska z zadaniami kamermoda... tak jak bym odpalil metina normalnie przez obejscie i nic wiecej. 

91641084936968753414.png

Opublikowano

dobrze zainstalowalem bo inaczej by mi sie pojawialo okienko logowania kamer moda.... a on sie nie instaluje tylko wypakowywuje programem jakos w zainstalowanych aplikacjach go nie mam :D 

91641084936968753414.png

• Ups... zmienił(a) tytuł na Szukam Mobbera - Metin2.pl
Opublikowano

Bo otwierasz pewnie ze zwykłym Launcherem, jak zaistalowałeś MetinModPL od Kamera, to on tworzy Ci exe z nazwą Metin2_Launch i nim odpalaj metka. Jak to Ci nie pomoże to polecam sprawdzić czasem czy antywirus nie blokuje tego Launchera, jak coś to daj do wyjątkow cały folder z metinem i zaistaluj ponownie MetinModPL. Pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...