Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z klawiaturą

Orzeł1973

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka od wczoraj pojawił mi się dziwny problem z klawiaturą, gdy odpaliłem cs-a i wszedłem na deathmetcha to po naciśnięciu RCTRL na którym mam przypisane kucanie to zamiast samego kucania włączyły się jeszcze trzy inne polecenia, włączyły się komendy radiowe, menu kupowania oraz menu wybierania stron CT i TT, także po naciśnięciu RCTRL włączają mi się 4 polecenia w tym samym momencie i crashuje grę do pulpitu, natomiast kiedy zmieniłem kucanie z RCTRL na ALT to wtedy było już wszystko okey, ale jednak chciałbym mieć kucanie w grze przypisane na RCTRL. Jeszcze do tego dodam że od wczoraj również zaświeciły się lekko diody po włączeniu komputera, a nie powinny się zaświecić ponieważ mam na to specjalny przycisk na który się uruchamiają i mogę je ustawić na jaki poziom oświetlenia chce, także gdy chce wyłączyć diody to one się nie wyłączają tylko tak lekko świecą a powinny automatycznie zgasnąć. Błąd z RCTRL pojawia się również w grze cs:source oraz mogę samym kliknięciem RCTRL na pulpicie stworzyć nowy folder, zrobić kopie i go usunąć.

Klawiatura to ASUS ECHELON jest to klawiatura mechaniczna, nigdy jej nie zalałem jedynie trochę okruchów było które regularnie co jakiś czas odkurzam, korzystam z niej od 2 lat i nigdy nie miałem z nią problemów, od wczoraj zaczęły się  problemy i nie wiem jak je naprawić.

Z góry dziękuje za pomoc! ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...