Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

X-World # S2 # x15 # 30% # 07.10.2017

Gość Cinu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokaż mi kogoś co ma seta +11 bo nie widzialem , jedynie pare osób w secie +9 . A nikt nic nie dupowal tylko zła cena kamieni byłą w sklepie ^^Ale z tym racja jest serwer ma gdzieś .

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od wczoraj niemoge wejsc do gry  tzn . udalo mi sie wejsc raz potem anty hack wywalal mnie caly czas chodz nic niewgrywalem na lapka ------pytanie czy ktos ma podobnie ?

Opublikowano
3 godziny temu, SirKirgo napisał:

Od wczoraj niemoge wejsc do gry  tzn . udalo mi sie wejsc raz potem anty hack wywalal mnie caly czas chodz nic niewgrywalem na lapka ------pytanie czy ktos ma podobnie ?

Teraz też? W razie czego napisz mi na PW dokładną godzinę próby wejścia do gry, sprawdzę logi. 

Opublikowano

O godzinie 23:00 serwer zostanie wyłączony w celu wprowadzenia poprawek i kilku eventów. Przewidywany czas przerwy to 2 godziny. Przez małe niedopatrzenie z plikami wkradł się BB, szkody wywołane bugiem zostaną usunięte.

Przerwa się przedłuży, serwer nie będzie dostępny przez całą noc i zostanie włączony o 9:00. Jako rekompansatę za off, exp będzie zwiększony do x25 (od 9:00 do 21:00).

Coś się zmieniło?

Opublikowano

Jak dlugo podziala? haha gralem juz na dwoch edycjach i za kazdym razem to samo czyli w pewnym momencie admin znika server RIP 2 tyg pozniej kolejna zapowiedz servera hahahahaha Cinu daj sobie spokoj juz moze z tymi serverami bo prowadzenie servera nalezy do osob odpowiedzialnych a ty jednak do takich nie nalzysz! Pozdrawiam :)

Opublikowano
15 godzin temu, SirKirgo napisał:

Witam mam pytanko gdzie znajde rozpiske co potrzeba przy kazdym rr bo niemoge tego znalezcwiem tylko ze 1 rr za free jest . Moze Admin rozpisalby to

Aktualnie od 1rr wymagane są jogi - 10szt. Możliwe że dojdą też soczki.

@Talmudpostoi bardzo długo :)  pozdrawiam.

Opublikowano
14 godzin temu, Cinu. napisał:

Aktualnie od 1rr wymagane są jogi - 10szt. Możliwe że dojdą też soczki.

@Talmudpostoi bardzo długo :)  pozdrawiam.

Czyli Ci co zrobili wcześniej 1 resa mieli go za free, a nowi gracze mają teraz płacić 10 jogów ? Chyba sobie żartujesz...

PS. Jeśli się mylę i 1 res jest za free to zwracam oczywiście honor. 

Opublikowano
6 godzin temu, Kobcon napisał:

Czyli Ci co zrobili wcześniej 1 resa mieli go za free, a nowi gracze mają teraz płacić 10 jogów ? Chyba sobie żartujesz...

PS. Jeśli się mylę i 1 res jest za free to zwracam oczywiście honor. 

Pierwszy reset jest dla każdego darmowy.

Opublikowano

Dodanie soczkow za rr to słaby pomysł , juz teraz ciężko te jogi sie zbiera a co dopiero soczki .. To lepiej dodać np od 10 resa exc item +10 do wymogów

Opublikowano

Mam problem z klijentem za kazdym razem jak wyjde z gry to juz potem niemoge wejsc ----podaje komunikat ze plik zawiera wirusa lub cos tam cos tam i musze na nowo instalowac ---MECZOCE JEST TO    ktos ma podobnie ?

Opublikowano
2 godziny temu, SirKirgo napisał:

Cinu ratuj dobilem 2 rr chcjalem sie resnac i 10 kamoli guardian przez webshopa oddalem z lewej move cos tam i niemoge sie resnac robilem to przed 3 minutami pomoz

Jogi musisz umieścić w banku jeweli. Nie zapominaj o ograniczniku czasowym na rr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...